Norme de poluare

Miercuri, 22 Martie 2023 | Industrie

ACEA: Normele Euro 7 nu vor aduce beneficii asupra mediului și vor scumpi mașinile

Potrivit directorului general al Asociației Constructorilor Europeni de Automobile, normele Euro 7 vor scumpi, în medie, mașinile noi cu 2.000 de euro și vor aduce beneficii asupra mediului înconjurător.
Miercuri, 01 Aprilie 2020 | Mediu

Constructorii auto solicită relaxarea normelor de emisii pentru dioxid de carbon: "Producția și vânzările de mașini s-au oprit brusc"

Constructorii auto solicită autorităților europene să revizuiască normele de emisii pentru dioxid de carbon în condițiile în care producția și vânzările de mașini s-au oprit brusc din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.
Marti, 03 Aprilie 2018 | Mediu

Statele Unite vor să relaxeze normele de emisii planificate pentru 2025: "Actualele standarde nu sunt potrivite și ar trebui revizuite"

Agenția pentru Protecția Mediului din Statele Unite vrea să relaxeze normele de poluare planificate pentru anul 2025, întrucât consideră că acestea au fost calculate pe baza unor date greșite.
Joi, 30 Martie 2017 | Mediu

Londra și Paris își dau mâna pentru un aer mai curat: emisiile mașinilor noi vor fi calculate în traficul real al acestor orașe

Primarii capitalelor Londra și Paris au anunțat că la sfârșitul acestui an vor demara teste în trafic real pentru mașinile noi. Rezultatele emisiilor vor fi astfel mult mai aproape de realitate.
Vineri, 17 Martie 2017 | Mediu

Americanii anunţă că ar putea relaxa normele de emisii pentru 2025, dar pun condiţii: "Constructorii trebuie să ne ajute cu locuri de muncă"

Donald Trump a anunţat că va analiza normele dure de emisii stabilite pentru anul 2025, însă a sugerat că va relaxa regulamentul doar dacă producătorii vor genera mai multe locuri de muncă în SUA.
Joi, 19 Ianuarie 2017 | Mediu

Constructorii răsuflă uşuraţi: americanii vor să revizuiască normele de emisii pentru 2025

Viitorul preşedinte al Agenţiei pentru Mediu din Statele Unite va revizui normele dure de emisii planificate pentru 2025, astfel că producătorii auto au speranţe că vor obţine o înţelegere mai bună.
Vineri, 23 Decembrie 2016 | Mediu

Constructorii auto au pierdut lupta în SUA: autorităţile refuză să amâne introducerea noilor norme de emisii planificate pentru 2025

Agenţia pentru Protecţia Mediului a respins cererea constructorilor auto de a amâna introducerea noilor norme de emisii în Statele Unite planificate pentru 2025.
Marti, 06 Decembrie 2016 | Industrie

Profitul, mai important decât mediul: Ford speră ca Trump să relaxeze normele de poluare pentru că "nu există cerere pentru maşini electrice"

Ford va încerca să-l convingă pe preşedintele-ales al SUA, Donald Trump, să relaxeze normele de poluare, sub pretextul că nu există suficientă cerere pentru maşini electrice.
Luni, 28 Noiembrie 2016 | Industrie

8 dintre cei mai mari 12 constructori nu vor respecta normele europene de emisii din 2021: VW riscă amenzi de un miliard de euro

Grupul PSA Peugeot-Citroen, Toyota, Alianţa Renault-Nissan şi Volvo vor fi singurii constructori majori care vor respecta noile norme europene de emisii din 2021, potrivit unei companii de consultanţă.
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 | Industrie

Efectul Trump în industria auto: profituri mai mici pentru constructori, norme de poluare relaxate şi încetinirea dezvoltării maşinilor autonome

Victoria lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale din Statele Unite ar putea avea efecte negative asupra constructorilor auto, în timp ce normele de poluare ar putea fi relaxate concomitent cu o încetinire a dezvoltării maşinilor autonome.
Marti, 19 Ianuarie 2016 | Industrie

Se îngroașă gluma la Renault: francezii au invitat clienții să își revizuiască gratuit motoarele diesel Euro 6

Renault a anunțat că va rechema în service 15.800 de exemplare Captur, care nu au ajuns încă la clienți. De asemenea Renault invită în service 700.000 de clienți interesaţi de o soluţie de îmbunătăţire a performanţei sistemului de depoluare Nox.
Vineri, 28 Iunie 2013 | Mediu

Ford critică aspru UE pentru amânarea limitei de emisii de 95 g/km în 2020

Ford a emis un comunicat de presă în care critică decizia Uniunii Europene de a amâna limita de poluare de 95 de g/km până în 2020. Ford acuză UE de protejarea constructorilor germani premium: Audi, BMW şi Mercedes.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 15 Aprilie 2010 | Mediu

Din 2011, Mazda RX-8 nu va mai poposi pe Batranul Continent

Mazda RX-8 va fi retras de pe piata auto din Europa in 2011 din cauza faptului ca nu indeplineste normele de poluare Euro 5.

Tag-uri similare

Mazda, poluare, RX-8, norme de poluare, Mazda RX-8, Euro 5, Euro 6
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru