Mazda RX-8

Joi, 28 Iunie 2012 | Industrie

Mazda: "Motoarele rotative n-au murit!"

Reprezentanţii Mazda au infirmat zvonurile care vizau renunţarea la motoarele rotative. Japonezii promit wankel-uri mai performante şi mai ecologice ca niciodată.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Industrie

Mazda RX-8 cu motor rotativ a ieşit din producţie

Mazda scoate modelul RX-8 din producţie şi odată cu el se încheie şi era motorului rotativ. Acest tip de motor făcea parte din tradiţia Mazda şi rămâne de văzut dacă japonezii îl vor folosi din nou în viitor.
Luni, 10 Octombrie 2011 | General

Cântecul de lebădă al lui RX-8: Ediţie limitată în Japonia

Mazda va lansa o ediţie finală a lui RX-8, pentru a omagia celebrul lor model sport. Ediţia de adio este aşteptată să fie vândută în aproximativ 1.000 de unităţi, toate destinate pieţei din Japonia.
Luni, 22 August 2011 | Industrie

Mazda opreşte producţia lui RX-8

La scurtă vreme de la oprirea temporară a dezvoltării motoarelor Renesis, cei de la Mazda au decis să oprească producţia lui RX-8, singurul model din gama actuală echipat cu un motor rotativ.
Joi, 04 Noiembrie 2010 | Autoipoteze

Viitorul Mazda RX-7 ar putea să se numească RX-9

Mazda lucrează în prezent la un model coupe, botezat RX-9, care va prelua şasiul viitorului RX-5 şi motorul rotativ Renesis 16X, dispus să ofere peste 300 de cai.
Marti, 07 Septembrie 2010 | Modele noi

Noile motoare rotative de la Mazda vor consuma cu 50% mai puţin

Mazda şi-a reafirmat angajamentul pentru motoarele rotative prin anunţarea unei noi generaţii, care va prelua numele Sky. Pentru moment, singura informaţie legată de acestea este reducerea consumului de carburant cu aproximativ 50%.
Vineri, 20 August 2010 | Industrie

Normele Euro 5 mai ucid un hot-hatch: Ford Focus ST

Noile norme de poluare Euro 5, programate să intre în vigoare de anul viitor, vor trece în rezervă un alt hatchback de performanţă, popularul Ford Focus ST.
Miercuri, 23 Iunie 2010 | General

Mazda aniversează 90 de ani de existenţă

Japonezii de la Mazda Motor Corporation sărbătoresc 90 de ani de existenţă ai companiei. Cu ocazia acestei aniversări, aceştia au pus pe hârtie invaţiile care i-au consacrat de-a lungul anilor.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Mediu

Din 2011, Mazda RX-8 nu va mai poposi pe Batranul Continent

Mazda RX-8 va fi retras de pe piata auto din Europa in 2011 din cauza faptului ca nu indeplineste normele de poluare Euro 5.
Luni, 01 Februarie 2010 | Reportaj

REPORTAJ: Am vazut pe viu nou Opel Meriva

Automarket a avut ocazia de a diseca noua generatie Opel Meriva pe masa de operatii a uzinei din Russelsheim. Prezentarea statica a dezvaluit secretele modelului asteptat sa debuteze oficial la Geneva.
Joi, 29 Octombrie 2009 | Autoipoteze

Viitorul Mazda RX-8 in viziunea unui designer roman

Un tanar designer roman si a imaginat cum ar putea arata viitoarea generatie a sportivei Mazda RX-8. Rezultatul, o prelucrare digitala inedita, a aparut deja in presa internationala.
Sambata, 24 Octombrie 2009 | Modele noi

Designer-ul Mazda: "Noul RX-8 va fi o evolutie a vechiului model"

Ikuo Maeda, designerul celor de la Mazda, a vorbit despre viitorul RX-8.

Tag-uri similare

Mazda, Mini Clubman, Salonul Auto de la Tokyo, Opel Zafira, Opel Meriva, Mazda RX-8, Russelsheim, Opel Kadett, Ikuo Maeda, Opel Kapitan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru