Viitorul Mazda RX-8 in viziunea unui designer roman

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.10.2009
Un tanar designer roman si a imaginat cum ar putea arata viitoarea generatie a sportivei Mazda RX-8. Rezultatul, o prelucrare digitala inedita, a aparut deja in presa internationala.

Dupa ce Mihai Panaitescu si Andrei Avarvarii s-au facut remarcati in presa internationala cu prelucrari digitale si premii importante a venit randul unui alt roman sa impresioneze cu propunerile sale de design. Numele sau este Andrus Ciprian, un tanar student care si-a imaginat cum ar putea arata inlocuitorul actualului Mazda RX-8.

Romanul a pus pe hartie cateva linii traditionale Mazda, pe care le-a inglobat intr-un design contemporan, dominat de linii fluide dar sportive. Linia ascutita a farurilor, grila frontala si chiar usile cu deschidere opusa, asemeni generatiei actuale, sunt doar cateva detalii care amintesc de filosofia japonezilor.

Tanarul student afirma ca modelul sportiv poate fi propulsat de un tren de rulare hibrid, compus dintr-un diesel montat frontal si doua motoare electrice amplasate pe axa posterioara. Prelucrarea digitala, care nu va intra probabil in atentia designerilor de la Mazda, intregeste colectia tanarului designer care a mai propus in trecut conceptul Dacia MC.

via | diseno-art

Comentarii (5)

  • george
    Nimic nou! Asemenea designuri am vazut cu sutele pe google!
    2 14
  • Apreciere
    Foarte tare, felicitari Andrus.

    George, arata-ne si modelul tau desteptule!
    15 1
  • da
    conceptul e interesant , dar nu prea are mare treaba cu mazda .......
    5 3
  • Georgica are dreptate, sunt sute de concepte care te dau pe spate. Asta nu inseamna ca Ciprica n-a facut treaba buna. Doar ca e unul dintre zecile de mii ca el.
    1 1
  • genial... si nu prea
    sincer... nu a facut treaba buna... acum nu trebuie sa laudam tot ce e romanesc doar pt ca e facut aici. Chiar nu e o treaba buna. Masina nu are legatura cu mazda, spatele e ca dintr-un film de goraza iar usile si geamurile laterale spate sunt neterminate si arata butucanos. Felicitari pentru initiativa, dar mai e de lucru... mult...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru