Opel Zafira

Miercuri, 17 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Opel a prezentat versiunea electrică a utilitarei de persoane Zafira Life: autonomie de până la 330 de kilometri și motor cu 136 CP

Opel a lansat noul Zafira-e Life. Varianta electrică a utilitarei de persoane are un motor de 136 de cai putere și poate fi comandat în versiuni cu autonomie de 230 de kilometri sau 330 de kilometri.
Luni, 24 Octombrie 2016 | Modele noi

Opel renunţă la monovolume: Meriva şi Zafira vor fi transformate în crossover şi SUV

Opel Meriva va avea un succesor cu design specific crossoverelor, în timp ce Opel Zafira va fi înlocuit cu un SUV compact, ca urmare a cererii reduse de monovolume de pe piaţă.
Vineri, 26 August 2016 | Modele noi

Încă o fisă: Opel a început producția noului Zafira la fabrica din Russelsheim

Deși monovolumele pierd teren la nivel de vânzări și cotă de piață în fața SUV-urilor, Opel mizează pe un Zafira reămprospătat și plin de tehnologie pentru a atrage clienții familiști.
Luni, 01 August 2016 | Industrie

Germanii de la Opel răsuflă uşuraţi: autorităţile consideră că motorul diesel de 2.0 litri de pe Zafira nu păcăleşte testele de emisii

Autorităţile germane au decis că motorul diesel de 2.0 litri de pe Opel Zafira nu păcăleşte testele de emisii, după ce iniţial au suspectat constructorul de păcălirea normelor de poluare.
Miercuri, 01 Iunie 2016 | PARIS 2016

Facelift adânc dedicat familiei: Opel Zafira se înnoiește și se apropie estetic de noua generație Astra

Opel Zafira Tourer trece la numele simplificat Zafira odată cu faceliftul pe care-l vom putea admira în showroom-uri din această toamnă. Modelul german primește un nou interior, un exterior modificat și tehnologii care-l aduc la nivelul anului 2016.
Joi, 19 Mai 2016 | Industrie

Opel a folosit software pentru emisii în limitele legale pentru protecţia motorului. Autorităţile nu sunt convinse: "Avem dubii"

Opel a confirmat oficial că a utilizat un software care permite oprirea temporară a sistemelor pentru reducerea emisiilor, dar susţine că acesta a fost activat doar în condiţii legale pentru protecţia motorului. Autorităţile germane au însă dubii în această privinţă.
Miercuri, 18 Mai 2016 | Industrie

Șefii Opel sunt categorici: "Nu am folosit software pentru manipularea emisiilor"

Opel a respins categoric speculaţiile că modelele Insignia şi Zafira utilizează software care opresc dispozitivele de control ale emisiilor la viteze mai mari de 145 km/h.
Joi, 07 August 2014 | PARIS 2014

Opel Zafira Tourer primeşte o versiune 1.6 CDTI ecoFLEX

Opel a introdus o nouă versiune de motorizare în gama Zafira Tourer, sub forma unui 1.6 CDTI de 120 CP. Acesta poartă sufixul ecoFLEX şi anunţă un consum mixt de 4.5 litri la sută.
Luni, 19 Mai 2014 | Industrie

Opel va cheltui 550 de milioane de euro pentru a închide uzina sa din Bochum

Opel va închide fabrica sa din Bochum în 2016, după ce actualul Zafira va ieşi din producţie. Germanii vor cheltui 550 de milioane de euro pentru a transfera echipamentele şi a încheia definitiv socotelile cu angajaţii.
Joi, 17 Octombrie 2013 | Modele noi

Opel Zafira Tourer primeşte motorul 1.6 SIDI Turbo de 200 CP

Opel Zafira Tourer va deveni cel mai puternic monovolum compact din lume odată cu disponibilitatea motorului 1.6 SIDI Turbo de 200 CP. Noua motorizare va fi oferită începând cu luna viitoare.
Joi, 07 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Opel Zafira a ascuns sub capotă cel mai puternic 1.6 diesel din lume

Noul motor Opel CDTI de 1.6 litri şi 136 CP a debutat la Geneva sub capota lui Zafira. Am fotografiat modelul şi vă vom prezenta în scurt timp şi un test cu acesta.
Joi, 14 Februarie 2013 | Modele noi

Opel Zafira Tourer primeşte motorul 1.6 CDTI la Salonul de la Geneva

Cel mai puternic motor diesel de 1.6 litri din lume va debuta la Geneva pe monovolumul Opel Zafira Tourer. Unitatea dezvoltă 136 de cai putere şi vine să ia locul motoarelor 1.7 CDTI şi 2.0 CDTI.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 29 Ianuarie 2013 | Modele noi

Opel Zafira Tourer primeşte motorul 2.0 Bi-Turbo de 195 CP

Opel a anunţat introducerea unei noi motorizări pentru actualul Zafira Tourer. monovolumul german va beneficia de propulsorul CDTI Bi-Turbo, capabil să ofere 195 de cai putere.
Joi, 24 Ianuarie 2013 | Modele noi

GM şi PSA vor dezvolta împreună succesorul lui Zafira

General Motors şi PSA Peugeot-Citroen vor dezvolta împreună succesorii modelelor Zafira, Meriva şi 3008. În plus, cei doi parteneri vor dezvolta un motor de performanţă cu trei cilindri în linie.
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 | Modele noi

Opel va lansa un motor diesel de 1.6 litri şi 136 CP

Opel Zafira Tourer va fi primul model care va primi o noua motorizare diesel a familiei MDE, o unitate de 1.6 litri şi 136 CP.
Joi, 14 Iunie 2012 | Industrie

General Motors va închide în 2016 uzina Opel din Bochum

General Motors a decis să închidă în 2016 fabrica Opel din Bochum. În prezent, constructorul german produce modelul Zafira Tourer la uzina respectivă, dar va putea opta pentru o soluţie alături de PSA Peugeot-Citroen.
Luni, 14 Mai 2012 | Autoipoteze

Opel ar putea construi viitoarea generaţie Zafira împreună cu PSA

Opel şi Peugeot-Citroen ar putea dezvolta împreună viitoarea generaţie a modelului Zafira. Decizia ar putea veni după ce Opel va închide uzina din Bochum.
Vineri, 09 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

TOP 10: Cele mai importante maşini lansate la Salonul Auto de la Frankfurt

Automarket vă prezintă cele mai importante zece premiere din categoria maşini de serie ce vor fi prezente la Salonul Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 18 Mai 2011 | FRANKFURT 2011

Opel Zafira: familistul german a ajuns la o nouă generaţie

Opel a dezvăluit astăzi noua generaţie a modelului Zafira. Monovolumul adoptă designul conceptului de la Geneva şi vine cu un spaţiu interior mai generos.
Vineri, 15 Aprilie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Noul Opel Zafira, aproape nedeghizat

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale noului Opel Zafira în versiunea de serie.

Tag-uri similare

Mini Clubman, Opel Zafira, Opel Meriva, Mazda RX-8, Russelsheim, Opel Kadett, Opel Kapitan, Flex Doors, Flex Fix, Flex Rail
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru