Opel Zafira

Vineri, 18 Martie 2011 | Modele noi

Versiunea de serie a lui Opel Zafira Tourer ar putea debuta la Frankfurt

Potrivit primelor informaţii, versiunea de serie a lui Opel Zafira Tourer va debuta la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt.
Joi, 10 Martie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Opel testează noul Zafira

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale viitoarei generaţii Opel Zafira. Prototipul pare să fie într-o formă foarte apropiată de producţie.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Premierele de la standul Opel

Pe lângă versiunea finală de serie a lui Ampera, Opel a adus la Salonul de la Geneva conceptul din care va lua naştere viitoarea generaţie Zafira.
Miercuri, 09 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Opel aduce la Geneva conceptul viitorului Zafira

Opel va expune în cadrul salonului elveţian conceptul Zafira Tourer, pregătit să anticipeze designul şi generozitatea celei de a treia generaţii a monovolmului, aşteptată în toamnă.
Vineri, 25 Iunie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Opel testează noul Zafira la Nurburgring

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale noii generaţii Opel Zafira. Prototipul lui Zafira a fost surprins la Nurburgring, în timp ce era testat de inginerii Opel.
Luni, 01 Februarie 2010 | Reportaj

REPORTAJ: Am vazut pe viu nou Opel Meriva

Automarket a avut ocazia de a diseca noua generatie Opel Meriva pe masa de operatii a uzinei din Russelsheim. Prezentarea statica a dezvaluit secretele modelului asteptat sa debuteze oficial la Geneva.

Tag-uri similare

Mini Clubman, Opel Zafira, Opel Meriva, Mazda RX-8, Russelsheim, Opel Kadett, Opel Kapitan, Flex Doors, Flex Fix, Flex Rail
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru