GENEVA LIVE: Premierele de la standul Opel

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 01.03.2011
Pe lângă versiunea finală de serie a lui Ampera, Opel a adus la Salonul de la Geneva conceptul din care va lua naştere viitoarea generaţie Zafira.

Nemţii de la Opel nu au mai venit cu un exemplar Ampera de la Russelsheim până la Geneva, aşa cum au făcut-o anul trecut la Geneva pentru a demonstra că modelul hibrid-electric cu sistem de extindere a autonomiei poate să ducă în spate astfel de provocări. Cu toate acestea, Ampera expusă la standul de la Geneva al constructorului german este importantă prin prisma faptului că reprezintă versiunea finală, de serie, a modelului care va intra în vânzare în Europa în cursul acestui an. 

Cealaltă premieră de importanţă majoră a constructorului german este Zafira Tourer Concept, un prototip care ne prezintă designul viitorului Zafira de serie. Monovolumul compact al celor de la Opel primeşte faţa noilor modele ale gamei şi promite să-i satisfacă pe ocupanţi la capitolele spaţiu oferit, tehnologie şi ergonomie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru