FOTO EXCLUSIV* : Noul Opel Zafira, aproape nedeghizat

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 15.04.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale noului Opel Zafira în versiunea de serie.

Monovolumul compact de la Opel se pregăteşte de debut. Vorbim de noul Zafira, model care va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt şi este ultimul din gama constructorului german care va primi ”noua faţă” în tendinţa constructorilor de automobile de a unifica aspectul estetic al unei game. În cadrul Salonului Auto de la Geneva, cei de la Opel au prezentat un concept care era o versiune pre-serie a acestui model, aşa că schimbările de la exterior sunt puţine la număr. Printre acestea se numără oglinzile laterale, stopurile redesenate şi evacuarea finală.

Noul model al celor de la Opel va rivaliza pe segmentul lui Ford S-Max şi va debuta pe piaţă în decursul anului viitor. Printre avantajele modelului se vor număra motoarele eficiente, echipate cu sistemul Start/Stop, sistemul Flex7 de aranjare a scaunelor şi alte elemente de acest gen. Sistemul Flex7 reprezintă posibilittea plierii locului central de pe cel de-al doilea rând de scaune cu apăsarea unui singur buton.

Odată pliat scaunul central, ocupanţii scaunelor adiacente vor descoperi două cotiere.

În plus, scaunele de la interiorul lui Zafira pot fi glisate fie în faţă, fie în spate, lucru care conferă un grad ridicat de confort şi posibilităţi numeroase de optimizare a interiorului în funcţie de cerinţele de moment ale utilizatorului. Zafira va fi oferit şi într-o versiune ecoFLEX, care va conferi un consum de carburant extrem de redus şi emisii de CO2 scăzute.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (2)

  • eu NEDEGHIZATUL
    agramatul Toma
    bai jurnalistule de cartier....cum vine asta,.....sistemul Flex7 de aranjare a scaunelor.

    un scaun, doua scaune. deci, al scaunelor....mai meserie.

    e grele limba romana, NU?

    si ti-am mai zis, nedeghizat nu exista in limba romana.

    asta e nivelul. asta e asa-zisul jurnalist Toma. du-te la furat mai copilule. seful tau, alde Mester, nu ti-a zis ca nedeghizat nu exista?

    hai, ramai in prostia ta. profesorii de limba romana sunt mandri de tine, iar cititorilor din Crevedia si Dorohoi oricum nu le pasa daca e deghizat sau nu, lor le place asa...cu masini dintr astea, cum le zice, aaaaa, da, ....nedeghizate.
    4 4
  • Gigel80
    Disperat frustrat
    Cata frustrare transpira postul de mai sus. Un mod foarte idiotic de a critica. Oricine greseste, suntem oameni.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru