Versiunea de serie a lui Opel Zafira Tourer ar putea debuta la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 18.03.2011
Potrivit primelor informaţii, versiunea de serie a lui Opel Zafira Tourer va debuta la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt.

Nemţii de la Opel ar putea prezenta versiunea de serie a lui Zafira Tourer la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul a debutat în versiune concept la Salonul Auto de la Geneva de la începutul acestei luni şi o versiune de pre-producţie a acestuia a fost prezentată la o conferinţă a dealerilor Opel din Elveţia. La scurtă vreme de la prezentarea de la Frankfurt, modelul va fi oferit spre vânzare treptat în toate reprezentanţele mărcii Opel din Europa.

Până atunci, prototipul acestui model aleargă în faţa obiectivelor fotografilor cu un strat gros de camuflaj. În comparaţie cu modelul prezentat în Elveţia, prototipul nu prezintă schimbări majore, singurele diferenţe fiind prezente la aspectul oglinzilor laterale şi al stopurilor. Acestea par să fie mai pregătite de producţie decât cele prezente pe concept, iar evacuarea finală a scăpat şi ea de aspectul de concept, trecând la o formă mai "cuminte". La fel ca fratele său Ampera, blocurile optice prezintă în continuare motivul "bumerang", care a fost aplicat până acum în toată gama Opel într-o formă sau alta.

Gama de motorizări a lui Zafira este în continuare un mister.

Cel mai probabil, vorbim de preluarea motoarelor din gama Astra, inclusiv pe cel al versiunii ecoFLEX. O versiune OPC a acestui model este, însă, puţin probabilă, deoarece segmentul de nişă al monovolumelor compacte de performanţă nu este tocmai profitabil şi nici aglomerat.

Via | Autobuzz

Foto | Carpix

Comentarii (1)

  • MPV
    si din nou va fi lider in segement ca si actuala generatie,nu poti sa o compari cu touran,sharan ,cazan.poate mazda si renault sa mai conteze aici
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru