Noul Audi A8

Marti, 02 Noiembrie 2021 | Modele noi

Audi prezintă noul A8 facelift: modificări estetice și, în premieră pe nava amiral, linie exterioară S Line

Nava amiral a constructorului din Ingolstadt a primit un binemeritat facelift. A8 propune acum câteva modificări estetice, atât la exterior cât și la interior, iar clienții pot opta, în premieră pe acest model, pentru linia exterioară S Line.
Marti, 11 Iulie 2017 | Modele noi

Noul Audi A8: date esențiale despre nava-amiral a germanilor

Așteptarea a luat sfârșit: Audi a prezentat noua generație A8. Modelul are un design nou, un interior tehnologizat la maximum și o gamă de motoare pentru toate gusturile.
Luni, 24 Aprilie 2017 | Modele noi

Noul Audi A8 va decide singur când să vireze, accelereze și frâneze, dar încă nu poate fi folosit legal pe drumuri publice

Noul Audi A8 se va lansa în iulie și va avea funcții autonome pentru virare, accelerație și frânare, însă pentru moment nu exista legislație care să permită mașinii să decidă singură un astfel de comportament.
Marti, 04 Aprilie 2017 | Modele noi

Informații proaspete despre noua generație Audi A8: limuzina va avea versiune micro-hibrid care va conduce la o creștere a masei

Noua generație Audi A8 va beneficia inclusiv de un sistem de propulsie micro-hibrid și ar putea integra în viitor și o versiune plug-in hybrid, iar aceste noutăți vor conduce la creșterea masei modelului.
Vineri, 06 Ianuarie 2017 | Tehnologie

Audi și Nvidia pregătesc lansarea noului A8: limuzina se va putea conduce singură și va avea un nou Virtual Cockpit

Audi lucrează împreună cu Nvidia la o serie de tehnologii care își vor face apariția în premieră pe noua generație A8. Printre ele se află și a doua generație Virtual Cockpit, ecranul care înlocuiește instrumentele de bord.
Miercuri, 11 Martie 2015 | Tehnologie

Audi amână lansarea noii generaţii A8 pentru anul 2017 cu scopul de a testa capacitatea limuzinei de a se conduce singură

Audi a anunţat deja că noua generaţie A8 va fi oferită alături de un sistem semi-autonom de rulare. pentru ca acesta să fie gata, germanii au decalat data de lansare a modelului pentru finalul lui 2017.
Luni, 21 Iunie 2010 | Modele noi

Livrările versiunii Audi A8 cu motor 3.0 TDI vor începe vara aceasta

Audi a anunţat disponibilitatea motorului diesel V6 de 3.0 litri în gama noului A8, începând cu această vară. Unitatea dezvoltă mai nou 250 de cai putere şi 550 Nm.
Vineri, 28 Mai 2010 | Video

VIDEO: Primul spot pentru noul Audi A8L cu motor W12

Audi a publicat prima reclamă a versiunii de top dedicate modelului A8. Este vorba despre varianta cu ampatament mărit şi motor W12, apogeul ingineriei şi tehnologiei din Ingolstadt.
Marti, 16 Martie 2010 | Video

VIDEO: Artistii din spatele noului Audi A8

Audi a publicat astazi un film care incearca sa ne faca cunostinta cu oamenii din spatele noului A8, artistii care si-au pus amprenta asupra fiecarui detaliu al modelului de lux.
Marti, 01 Decembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Iata noul Audi A8! (105 foto, 3 video, info)

Audi a prezentat la Miami cea de-a treia generatie a lui Audi A8, cel mai luxos model al gamei constructorului din Ingolstadt.
Luni, 30 Noiembrie 2009 | Modele noi

Doua noi teasere pentru noua generatie Audi A8

Audi va prezenta in aceasta noapte noua generatie A8 intr-o conferinta care va avea loc la Miami. Pana atunci, avem in fata doua noi teasere ale modelului german.
Joi, 19 Noiembrie 2009 | Modele noi

Teaser video: noul Audi A8 se lanseaza in 1 decembrie

Noua "nava amiral" a gamei Audi va fi prezentata oficial la Miami, in 1 decembrie. Deocamdata, cea mai noua generatie Audi A8 ne este prezentata printr-un teaser video.

Tag-uri similare

Audi, Audi A8, A8, noul Audi A8, noul A8, video Audi A8, A8.Audi A8, creatorii lui A8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru