VIDEO: Artistii din spatele noului Audi A8

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.03.2010
Audi a publicat astazi un film care incearca sa ne faca cunostinta cu oamenii din spatele noului A8, artistii care si-au pus amprenta asupra fiecarui detaliu al modelului de lux.

Comentarii (20)

  • Gallina
    Blanca
    eu cred ca astia sunt doar niste figuranti platiti ca sa apara in acest "filmulet"

    adevarata echipa Audi este compusa din:

    1. BAIATUL CU LEDURILE - este baiatul directorului, un copil de 16 ani, caruia la fiecare model nou i se atribuinteaza aceasta sarcina de a desena la nimerelea niste leduri pe schitele blocurilor optice aduse de tata seara cand vine de la munca.

    2. BAIATUL CARE MANANCA ....... BORS MAGIC - un fost sofer de tir din Turcia pe care l-au gasit, l-au imbracat bine, l-au invatat putina engleza si germana si acum il baga mereu in fata sa manance bors magic la lumina ledurilor cu texte gen "Art of.....of......of.....viata mea cum ar spune un posesor de Audi"

    3. BAIATUL CU SCHITELE - e baiatul care se pricepe in photoshop si care mareste masinile in functie de dorintele sefului, astfel de la a3 s-a ajuns la a4, un a3 cu portbagaj, de la a4, la a6, de la a6 la a8 si tot asa. Pentru fiecare schita primeste cate o macheta cu modelul creat.

    4. BAIETII CARE APASA PE BUTOANE - sunt baietii care primesc butoane si insertii din interioarele modelelor Audi si au rolul de a apasa pe ele fara motiv, si dupa caz si plictiseala, au mana libera de a le modifica dupa bunul plac, astfel atunci cand sunt filmati alaturi de figuranti, reclama va parea mai interesanta iar tipicul roman care 20 de ani a avut dacie si acum are golf 4 sau skoda octavia va parea impresionat, si va spune uite nene, cate detalii, tehnologie nemteasca, dar in fond sunt aceleasi butoane din 2004, doar putin retusate, pe ideea de ce sa cheltuim noi banii pe prostii, punem leduri il bagam pe sefu la inainte sa zica art of ceva si gata, profit maxim.

    Cam asta este echipa Audi, nu figurantii (pentru tine posesorule de vw sa fiu mai explicit, nu valoros, haladit, nu asta inseamna figuranti ci oameni de umplutura) aia platiti cu 10 euro la ora sa apara in spot.

    ZZZ, Mowgli, Castravetele si alte specimene aveti onoarea sa comentati.

    Bafta.
    9 14
  • Stelian_Opincariu
    Mi se par atat de gay....
    3 6
  • .
    @cei 2 de mai sus. vai de capul vostru. daca nici o munca germana nu respectati. atunci nu am ce zice. cata pasiune si cata vointa poate sa aiba un om pentru o masina. doar un neamt poate face asa ceva.
    6 6
  • mie personal imi place.... si daca avea posibilitatea sa cumpar maine o masina , ar fi un A8, si asta nu datorita clipului de prezentare de mai sus.....pur si simplu imi place masina asta. si vorba aia gusturile nu se discuta. o fi avand bmw motoare mai nu stiu cum , o fi avand mercedes comfort, dar mie imi place audi pentru ceea ce este. stima
    8 4
  • Gallina
    Multumesc, chiar voi comenta.Ai postat cel mai tare comentariu.Bravo, am ras cu lacrimi.

    "baiatul cu ledurile".... genial
    8 3
  • @galina
    ti-ai pierdut o ora din viata ca sa scri ceva atat de neinteresant???
    6 7
  • A8
    @Gaina, l-ai uitat pe ultimul, baiatul ala cu ochelari care face treaba sa mearga (Rupert Stadler). Din cate am inteles eu adunatura asta de personaje, inainte sa filmeze acest clip, tocmai ce venisera da la in interviu pt postul de "femeie de serviciu" la BMW. Au fost refuzati si iata ce a iesit.

    @mowgli stergeti lacrimile tati, pai e frumos, doar esti baiat mare. Nasoale ledurile astea nu? As vrea sa las pe altii sa aprecieze daca ti-ai pus pe cazan imitatie de leduri din astea albastre luate din Vitan! Eu iti dau cota sub 1.50.

    Clipul este deosebit. Coloana sonora, felul in care este filmat si mesajul formeaza un ansamblu special. Din pacate pt concurenta marketingul "nobil" este dublat si de un produs foarte bun. In penultimul numar, AutoBild a testat noul A8 4.2TDi versus BMW Seria 7 740d si Mercedes S 450 Cdi sub sloganul "Cine construieste cea mai buna limuzina din lume". Testul a avut loc la Roma si au participat aprox. 25 de redactori sefi ai editiilor internationale AutoBild. Castigatorul a fost Audi A8, desi in clasamentul general a fost la egalitate pe prima pozitie cu Seria 7 care a punctat in principal datorita pretului cu cca. 10.000E mai mic.
    7 6
  • Gallina Blanca
    @Stelian Opincariu sau baiatul care copiaza numele altora si adauga . la sfarsit - bineinteles ca au adus niste figuranti gay, totul pare mai interesant astfel

    @scuderia - tu toata viata o sa ramai cum esti, un salivator, iar cand vei avea un bmw e36 cu numere de bulgaria vei fi mai mandru decat un posesor de logan 1.6 16v care umileste un bmw e46 coupe 318. Sper totusi, ca vei trece de aceasta etapa a vietii numita "masina nemteasca e masina nemteasca" daca pana la 25-30 maxim nu treci e destul de grav.

    @mowgli - ai demonstrat ca sti de gluma, bv, nu esti atat de prost pe cat credeam

    @ "@galina" - probabil la coeficientul pe care il ai tu, acest text este unul imposibil de greu de realizat, dar mie mi-a luat maxim 2 minute sa il scriu, tie cat ti-ar lua? 2 ore?

    @C-G-C - tu esti tipicul posesor de golf, passat, octavia....daca pe tine te impresioneaza videoul asta, e clara treaba. Daca te mai iei si dupa reviste, si mai nasol.

    Bafta.
    7 9
  • cressty
    @Gallina Blanca
    de ce sa nu te iei dupa reviste? crezi ca toti desteptii ca tn pot sa scrie un articol in reviste de specialitate?esti praf.
    4 4
  • @galina
    apoi daca eu nu stiu de gluma nu stie nimeni, in ceea ce priveste prostia, probabil ca oi fi, desi nu stiu cu ce ti-am dovedit tie ca as fi prost.Anyway, iti impartasesc parerea care o ai fata de C-G-C.

    Prietene , "tati" eu nu ti-am insultat masina, te rog nu o fa nici tu.Doi la mana, eu nu agreez improvizatiile pe masini, le prefer clasice de la mama lor, cu cat mai vechi cu atat mai bine, da ... stiu nu da bine pe bulevard dar asta e.Si 3 la mana, eu nu traiesc in Bucuresti, eu locuiesc in partea civilizata a Romaniei si nu am tangente cu noile trend-uri din Vitan.Mai mult, eu am raspuns comentariului postat de Galina, dar poate din lipsa atentiei primite te-ai gandit sa intri si tu in vorba.Dar bravo tie, ti-ai indeplinit telul si anume sa faci doi oameni sa se oboseasca sa-ti raspunda.Bravo gigel, ia o maslina.
    4 3
  • @galina
    wow, nu credeam ca voi mai intalni astfel de personaje.... mai erau multi ca tine, dar s-au plictisit. Nu stiu de unde va vin unora ideile extremiste cum ca fie esti pro germania si esti cocalar, fie est anti si nu esti. Ce poti sa zic... Multe ocncluzii s-ar putea trage pe seama ocmentariilor tale:

    1. postezi ceva cat mai ostentativ ca pe urma sa stai la panda, sa vezi cine ce ti-a raspuns ca sa ripostezi cu un comentariu (crezi tu) la fel de inteligent precum primul

    2. esti vizibil frustrat de cei cu "pisicute" cu numere de bulgaria, deci pot afirma ca esti fara indoiala un sudist incuiat, care in afara de cotetul lui de la sat, nu a vazut civilizatie

    3. ti-ai dat singur thumbs up la propriul post, desi este offtopic. Urmaresti totusi destul de mult paginile acestea ca sa presupui ca voi raspunde, dar pentru asta postezi in anonimat. Inainte sa clasifici tu cocalari in stanga si in dreapta, trage cu ochiul in oglinda, sterge-ti machiajul de pe ochi si priveste-ti diploma de 10 clase, pentru ca acela e nivelul tau. Esti o rusine....
    4 4
  • fanul bunului simt
    Despre gainatz
    Stimabile, singurul gainat semidoct gay de aici cred ca esti tu... mars la loc in cotet!
    1 5
  • @galina the fan
    cum spuneam.... esti penibil
    3 3
  • fanul bunului simt
    @galina
    cele spuse mai sus erau adresate, daca mai e nevoie sa precizez, lui Gallina
    2 4
  • gallina blanca
    gul gul, gul gul
    el e prea incuiat sa isi dea seama, lasa-l in pace, pe net toti sunteti viteji si sariti ca arsi la cea mai mica chestie in realitate insa multi sunteti niste gainari stresati.

    din pacate trebuie sa constat iar ca in tara asta putina lume mai stie de gluma, toata lumea e incruntata, toata lumea e frustrata, din cauza situatiei materiale, din cauza ratelor, din cauza greutatilor dar sunt si exceptii precum mowgli care isi dau seama ca acel comentariu era un pamflet....baiat destept

    tara de stresati, agramati si frustrati.

    si inca ceva... cand mai rostiti expresia masini nemtesti/germane rostiti-o doar in aceiasi propozitie cu bmw si mercedes, restul nu sunt masini nemtesti, sunt marketing, plasticaraie etc.
    3 4
  • Gaina & Omul Junglei
    Voi v-ati ales pseudonimul, probabil datorita a ceea ce vedeti in oglinda, si daca vreti parerea mea... v-a iesit. Spre deosebire de voi, NU detin un cazan pt a avea "BMW" si nici nu intru in categoria "posesorilor de TDI" blamate de voi. Am o masina normala, pt oameni normali care isi catiga banii prin munca.

    @baza pt supe (gallina blanca), daca tu faci glume de tractorist si lumea nu le gusta, nu inseamna ca oamenii nu au simtul umorului. Pur si simplu nu esti "glumet". Si te anunt ca nici coerent nu esti din moment ce nu ai nici un post pe subiect.

    @monkey man(mowgli) eu nu stiu de cand zona in care locuiesti te face si un om civilzat. Respectul se castiga si bunul simt se invata, momentan mai ai de lucrat la ambele. Si sa stii ca civilzat nu inseamna sa falsezi in a arata ca esti impartial pt ca se vede de la o posta cat este de indoctrinat.

    Cat despre revistele de specialitate... no comment. Din moment ce nici unul de aici nu a testat masinile despre care vorbim aici (new A8, new S7 si S facelift) eu cred ca parerea a peste 20 de jurnalisti de specialitate este mai valoroasa decat parerea unui anonim. Ca asa ne-am mai urcat si noi in masini dar e greu sa te bazezi doar pe asta cand vine vorba de comparatii obiective.

    Sa auzim de bine!
    8 7
  • Anti BMW
    Audi
    Zica ca sunt The Kelly Family's !
    5 1
  • oameni fara respect de sine
    Ce poti zice cand vezi o armata de derbedei care nu stiu ce inseamna munca si nici nu o apreciaza ..

    Gallina in loc sa aprecieze masina se ia de aia care probabil castiga de 30 ori mai mult ca el.

    Pe urma vine taranul ala de opincar si ceva mai bun decat gay nu ii vine in minte.Na asta e: "pasarea malai viseaza " spune o vorba romaneasca.
    "Unii poate, altii nu"

    Reusit acest A8, dar prefer Serie 7.Oricum pana o sa ajunga romanii sa conduca astfel de masini cumparate cu bani cinstiti , va mai curge multa apa pe Dunare.
    Toate cele bune !
    5 4
  • @ gallina
    GENIAL :))
    4 2
  • Hihihi
    @mwgli
    Partea civilizata Romaniei, Targu Mures? :)) Ma sparg de ras....
    Baiatule, traiesc in Craiova si stii care e in conceptia generala despre orasul asta. Si iti jur ca in viata mea nu am vazut mai multi tigani ca in Targu Mures si Miercurea Ciuc.... Asta ca sa nu vorbesc de civilizatia de care dau dovada prietenii mongoli pierduti pe meleaguri romanesti cand li se vorbeste in Limba Nationala.

    In rest....ce sa zic, imi place ca fanii BMW se amuza unii pe altii. Fiti pe faza pe automarket va aparea o noua stire despre Audi, nu cumva sa ratati momentul sa faceti inca o "gluma inteligenta"
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru