Noul Fiat Panda

Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Modele noi

Inedit: Designerii Fiat ne prezintă noul Panda în... benzi desenate

Câteva tuşe de creion, foarte puţine culori şi o abordare ludică a problemei şi ai rezolvat o prezentare neconvenţională şi atractivă a avantajelor practice de care dispune noua generaţie Fiat Panda.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

FRANKFURT 2011 LIVE: Noul Panda şi Alfa 4C Concept tronează în standul Grupului Fiat

Standul Grupului Fiat de la Frankfurt a fost plin de noutăţi, plecând de la noul Panda, până la modele precum Alfa Romeo 4C Concept si Lancia Flavia Cabrio.
Marti, 30 August 2011 | FRANKFURT 2011

Fiat Panda, noua generaţie: primele fotografii şi informaţii oficiale!

Fiat aduce la Salonul Auto de la Frankfurt noua generaţie a celui mai bine vândut model al său. Noul Fiat Panda este împrospătat estetic şi vine cu un interior radical imbunătăţit.
Vineri, 24 Iunie 2011 | Autoipoteze

Noul Fiat Panda - primele ipoteze de design

Quattroruote a construit grafic noua generaţie Fiat Panda, bazându-se pe o serie de schiţe descoperite de jurnaliştii italieni. Noul Panda va fi lansat la Frankfurt.
Marti, 01 Iunie 2010 | Industrie

Fiat: „Nu vom lansa modelul Uno în Europa”

Fiat a dezminţit oficial zvonurile potrivit cărora modelul Uno, proaspăt lansat în Brazilia, va ajunge pe piaţa din Europa. Cel mai probabil, el doar va influenţa designul noii generaţii Panda.
Miercuri, 17 Martie 2010 | Modele noi

Fiat 500 va avea o platforma noua pe piata din SUA

Versiunea americana a modelului Fiat 500 va fi dezvoltata pe o noua platforma de tip A, mult mai performanta, capabila sa ofere rezultate imbunatatite la testele de siguranta si confort.
Luni, 01 Februarie 2010 | Modele noi

Noul Fiat Panda va fi lansat in 2011

Noua generatie a celui mai vandut model de segment mic in Europa va fi lansata anul viitor. Fiat a preferat sa astepte revenirea pietelor pentru a prezenta noul Panda.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo Giulietta, Fiat Panda, Lancia Ypsilon, Grupul Fiat, noul Fiat Panda, Fiat 500 SUA, Lancia Ypsilon 2011, platforma noua Fiat 500, versiune americana Fiat 500
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru