Inedit: Designerii Fiat ne prezintă noul Panda în... benzi desenate

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 12.10.2011
Câteva tuşe de creion, foarte puţine culori şi o abordare ludică a problemei şi ai rezolvat o prezentare neconvenţională şi atractivă a avantajelor practice de care dispune noua generaţie Fiat Panda.

Biroul de design al celor de la Fiat a publicat astăzi un set de imagini care ne prezintă logica din spatele fiecărui detaliu care compune noua generaţie Fiat Panda. Însă, în loc să prezinte totul într-un stil cenuşiu şi închis, fără a atrage atenţia, designerii Fiat au ales o metodă neconvenţională pentru a sublinia avantajele practice ale modelului italian: printr-un stil împrumutat din benzile desenate. Astfel, cu doar câteva linii de creion şi fără multe cuvinte, oricine este interesat de evoluţia unui model şi de logica din spatele acestuia poate vedea de ce şi cum a fost desenat noul Fiat Panda. Nu lipsesc nici comparaţiile în imagini cu vechea generaţie a modelului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru