Noul Volkswagen Passat

Miercuri, 17 Ianuarie | Intern

Prețuri noul Volkswagen Passat în România: start de la 33.500 de euro

Noul Volkswagen Passat, disponibil acum doar în variantă break, poate fi comandat în România. Modelul german pornește de la 33.491 de euro, cu TVA inclus.
Joi, 31 August 2023 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Volkswagen Passat

Volkswagen a lansat oficial cea de-a 9-a generație Passat. Noul model este disponibil exclusiv în variantă break, iar acesta primește numeroase motorizări, printre care și unități hibride de până la 272 de cai putere.
Joi, 23 Martie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Viitorul Volkswagen Passat, disponibil doar în variantă break. Livrările încep în toamnă

Volkswagen a confirmat oficial că viitoarea generație Passat va fi vândută exclusiv în variantă de caroserie break. Noul model va fi construit în Slovacia, iar livrările vor începe în toamna acestui an.
Luni, 23 Iunie 2014 | Modele noi

Noul Volkswagen Passat: lista viitoarelor motorizări diesel şi benzină

Noua generaţie a popularului Volkswagen Passat va debuta oficial în cadrul lunii viitoare cu o serie de tehnologii inovatoare şi o gamă de motorizări extrem de variată.
Marti, 10 Iunie 2014 | Modele noi

Volkswagen Passat - un teaser anunţă debutul noii generaţii

Volkswagen a publicat un nou teaser al viitoarei generaţii Passat. Modelul german este aşteptat să debuteze la mijlocul lunii iulie
Vineri, 12 Noiembrie 2010 | Video

VIDEO: Prima reclamă pentru noul Volkswagen Passat

Volkswagen vine în sprijinul lansării europene a noului Passat cu un spot publicitar scurt, care are în prim plan varianta berlină a modelului.
Marti, 12 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: O privire în detaliu asupra noului Volkswagen Passat

Volkswagen a publicat un film de prezentare al unuia dintre cele mai importante modele ale sale: sedanul de clasă medie Passat, prezentat în urmă cu o săptămâna la Salonul Auto de la Paris.
Miercuri, 12 Mai 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV: Noul Volkswagen Passat, spionat "in carne si oase"

Volkswagen testeaza intens noua generatie a modelului Passat, asteptata sa se alinieze tendintelor gamei, fara a exagera insa din schimbarile estetice.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru