Ola Källenius

Marti, 24 Mai 2022 | Industrie

Șeful Mercedes-Benz: "Cred că am fost "beți" când am aprobat hypercar-ul AMG One"

Șeful Mercedes-Benz, Ola Kallenius, a recunoscut într-un interviu recent că aprobarea hypercar-ului AMG One nu a fost o decizie prea inspirată. "Cred că am fost beți când i-am dat undă verde," a declarat acesta.
Miercuri, 12 Mai 2021 | Economic

Șeful Daimler ridică o problemă generată de mașinile electrice: va scădea forța de muncă angajată?

Daimler anunță că este pregătit pentru accelerarea tranziției către un sector auto dominat de mașinile 100% electrice, dar spune că UE trebuie să organizeze o dezbatere privind impactul electrificării asupra angajaților din această industrie.
Luni, 12 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Șeful Daimler așteaptă profituri “rezonabile” după lansarea sedanului electric EQS

Noul sedan 100% electric Mercedes EQS va genera profituri ''rezonabile'' chiar de la lansare, datorită tehnologiei de vârf, potrivit declarațiilor făcute de șeful Daimler, Ola Kallenius.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | Industrie

Daimler va deveni o “companie mai mică” în 5 ani: mai puține motorizări tradiționale și mai multe investiții în software și mașini electrice

Daimler va deveni o “companie mai mică” în următorii 5 ani, printr-un proces ce presupune scăderea numărului de motorizări tradiționale și concentrarea investițiilor în software și mașini electrice, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Ola Källenius.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Industrie

Șeful Daimler, criticat de un acționar pentru “un an pierdut”: “Mercedes EQC a fost lansat prea târziu, este prea scump și plictisitor”

Șeful Daimler a fost criticat înainte de Adunarea Generală a Acționarilor pentru “un an pierdut”, în care unele investiții ar fi fost greșite, iar compania ar fi devenit vulnerabilă. “Mercedes EQC a fost lansat prea târziu, este prea scump și plictisitor,” a transmis un acționar Daimler, reprezentant al unei companii de consultanță financiară.
Joi, 21 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful Daimler: “Mașinile electrice au nevoie de stimulente în această etapă de tranziție”

Ola Källenius, șeful Daimler, a declarat că mașinile electrice au nevoie de stimulente în această etapă de “tranziție” și de renunțare treptată la motoarele tradiționale. “După ce China a retras stimulentele, vânzările de mașini electrice și hibride s-au prăbușit,” a subliniat oficialul Daimler.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Economic

Daimler confirmă tăierea costurilor pentru creșterea profitului: “Totul va fi revizuit, nu suntem mulțumiți de nivelul actual de profit”

Dieter Zetsche va părăsi poziția de CEO Daimler, însă nu înainte să confirme că producătorul german se pregătește de un amplu program de tăiere a costurilor. “Toate costurile vor fi revizuite, nu suntem mulțumiți de nivelul actual de profit,” a spus Zetsche, care va pleca de la șefia Daimler după 13 ani.
Marti, 21 Mai 2019 | Economic

Presa germană: noul CEO Daimler pregătește o tăiere cu 20% a costurilor administrative: grupul a refuzat să comenteze

Noul CEO de la Daimler, Ola Källenius, pregătește reducerea cu 20% a costurilor administrative pe care le are grupul, potrivit informațiilor publicate de presa germană. Källenius va prelua funcția de CEO de la Dieter Zetsche, începând cu data de 22 mai.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru