Panouri solare

Miercuri, 08 Februarie 2023 | Tuning

Toyota Hilux, transformat într-un camper de 78.000 de euro: două camere, aer condiționat și panou solar

O companie japoneză a transformat un Toyota Hilux într-un camper destinat ieșirilor în aventură. Noul camper este dotat cu două camere, un aer condiționat, paturi extensibile și chiar cu un panou solar.
Miercuri, 09 Noiembrie 2022 | Industrie

Franța: Parcările, obligate prin lege să fie acoperite cu panouri solare

Senatul francez tocmai a adoptat o lege care va obliga parcările cu minim 80 de spații să fie acoperite cu panouri solare. Există, desigur, și câteva excepții.
Miercuri, 31 Octombrie 2018 | Tehnologie

Hyundai și Kia vor introduce panouri solare pe plafonul unor modele: sistemul, disponibil inclusiv pentru mașini cu motoare termice

Unele modele Hyundai și Kia vor fi echipate cu panouri solare care vor avea rolul de a capta energie pentru diverse sisteme, inclusiv pentru bateria mașinilor echipate cu motoare diesel sau pe benzină.
Vineri, 06 Octombrie 2017 | Tehnologie

Ideile lui Elon Musk: “Putem să reconstruim rețeaua electrică din Puerto Rico cu baterii și panouri Tesla”

Elon Musk propune ca Tesla să reconstruiască întreaga rețea electrică din Puerto Rico cu ajutorul bateriilor și panourilor solare furnizate de compania sa.
Miercuri, 23 August 2017 | Masini electrice si hibride

Autonomie mai mare prin energie solară: mașinile electrice Audi vor integra panouri solare pe plafon

Audi va integra panouri solare pe plafonul mașinilor electrice pentru alimentarea cu energie a aerului condiționat și a funcției de încălzire a scaunelor, cu scopul de a obține o autonomie mai mare.
Miercuri, 05 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

O companie olandeză vrea să lanseze o mașină electrică alimentată cu panouri solare

Lightyear este o companie olandeză care vrea să lanseze o mașină electrică alimentată de panouri solare. Oficialii susțin că mașina ar putea parcurge 10.000 de kilometri pe an fără încărcare la priză.
Luni, 01 Februarie 2016 | Tehnologie

Drumuri solare: francezii vor monta panouri solare pe 1.000 de kilometri de drumuri pentru a alimenta 5 milioane de oameni cu energie

Franţa a anunţat un proiect de pavare a 1.000 de kilometri de drumuri cu panouri solare. Energia electrică va fi utilizată pentru alimentarea a peste 5 milioane de oameni.
Marti, 05 Mai 2015 | Tehnologie

Tesla Powerwall - bateria care promite independenţă energetică pentru casa ta

Tesla Powerwall este o baterie care stochează energia electrică dezvoltată de panourile solare şi elimină necesitatea utilizării unei reţele electrice tradiţionale. Automarket analizează utilitatea tehnologiei în România şi provocările care stau în calea implementării pe piaţa locală a unui astfel de proiect.
Joi, 09 Iunie 2011 | Industrie

Dacia instalează panouri solare la uzina de la Mioveni

Dacia se aliniază noii tendinţe a grupului Renault şi promite instalarea unor panouri solare la uzina de la Mioveni, căutând astfel să reducă consumul de energie.
Joi, 22 Ianuarie 2009 | Mediu

Ferrari mai face un pas spre tinta de a deveni o companie verde

Ferrari a anuntat finalizarea unei instalatii de panouri solare de mari dimensiuni pe principala cladire a complexului de la Maranello.

Tag-uri similare

Ferrari, mediu, panouri solare, fotovoltaic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru