Ferrari mai face un pas spre tinta de a deveni o companie verde

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 22.01.2009
Ferrari a anuntat finalizarea unei instalatii de panouri solare de mari dimensiuni pe principala cladire a complexului de la Maranello.

Esential

1075 de panouri solare contine sistemul fotovoltaic de la Maranello.

Ferrari a facut un nou pas inspre a deveni o companie mai curata si mai prietenoasa cu mediul. Italienii au anuntat finalizarea unui proiect prin care acoperisul celei mai intinse cladiri din complexul Calutului Cabrat de la Maranello va deveni o imensa sursa de energie electrica. Secretul sta intr-un complex de 1075 de panouri solare care vor economisi, spun italienii, circa 210.000 kWh anual si vor scadea astfel emisiile de CO2 cu 25-30 de procente. Sistemul fotovoltaic a fost deja pus in functiune.

Nu este prima mutare de acest tip a celor de la Ferrari, care in cadrul complexului tehnologic de la Maranello dispun de 165.000 de metri patrati de zona verde, mai mult de 200 de copaci fiind plantati in aceasta zona doar in ultimele sase luni.

via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru