Parteneriat Renault

Joi, 15 Mai 2014 | Concepte

Renault vine la Festivalul de la Cannes cu patru prototipuri bazate pe Twingo şi cu o flotă de 225 vehicule

Francezii de la Renault vor fi parteneri oficiali ai Festivalului de la Cannes şi în 2014. Pentru a celebra parteneriatul semnat în urmă cu 31 de ani, Renault aduce patru prototipuri bazate pe Twingo la prestigiosul eveniment.
Luni, 16 Decembrie 2013 | Industrie

Renault va construi maşini în China din 2016

Renault a anunţat un nou parteneriat joint-venture, în urma căruia va produce automobile în China. Francezii au semnat cu Dongfeng, compania de la care rivalii de la PSA Peugeot-Citroen aşteptau o achiziţie de 30% din acţiuni.
Luni, 10 Iunie 2013 | Modele noi

Carlos Tavares: "Laguna are nevoie de mai multă emoţie"

Carlos Tavares, COO-ul Renault, spune că noua generaţie a lui Laguna va trebui să ofere mai multă emoţie şi mai mult caracter, fără să devină un model ciudat.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Industrie

Renault se pregăteşte să intre pe piaţa din China

Renault este pe cale să deschidă un joint-venture în China alături de cei de la Dongfeng. Parteneriatul va implica o fabrică în care se vor face investiţii de 800 milioane de euro.
Joi, 09 August 2012 | Autoipoteze

Renault ar putea semna un parteneriat cu Caterham pentru viitoarele modele Alpine

Francezii de la Renault caută un partener pentru dezvoltarea viitoarelor modele sport din gama Alpine. Potrivit unor surse din Franţa, englezii de la Caterham ar putea fi printre potenţialii aliaţi.

Tag-uri similare

Renault, Caterham, Alpine, Renault Alpine, concepte Renault, concept Renault, parteneriat Renault, Renault A110-50 Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru