Patent

Luni, 18 Aprilie 2022 | Tehnologie

General Motors a patentat o tehnologie care înlocuiește instructorii auto

General Motors a înregistrat un patent prin care dorește să reinventeze cursurile la școala de șoferi. Conform companiei americane, în viitor vom avea o mașini autonomă care vor oferi singurr lecții de condus, fără nevoia unui instructor. Acestea vor putea evalua performanțele cursanților și vor oferi acces la mai multe funcții în timp.
Luni, 28 Martie 2022 | Industrie

Ford patentează un motor turbo alimentat cu hidrogen

Potrivit unor documente obținute de presă, constructorul american de automobile a patentat un motor turbo, cu injecție directă, alimentat cu hidrogen.
Luni, 14 Februarie 2022 | Tehnologie

Ford depune patentul pentru o cutie manuală cu ambreiaj electronic

Constructorul american de automobile a înregistrat o cerere de patent pentru o transmisie manuală cu ambreiaj electronic. Potrivit Ford, aceasta ar putea fi instalată pe orice model actual, dar nu a precizat dacă are în plan să o producă în serie.
Luni, 11 Octombrie 2021 | Tehnologie

Hyundai reinventează volanul: patent pentru un volan cu display integrat

Constructorul asiatic de automobile a înaintat un patent pentru un volan cu display integrat. Momentan nu este clar dacă această invenție va fi văzută prea curând pe o mașină de serie.
Marti, 14 Septembrie 2021 | Tehnologie

Tesla vrea să reinventeze ștergătoarele de parbriz: a patentat un fascicului laser care înlătură apa

Tesla a patentat cu succes ștergătoarele de parbriz cu laser, o idee lansată de marca americană în urmă cu doi ani. Nu este clar, dar s-ar putea ca această tehnologie să debuteze pe versiunea de serie a lui Cybertruck.
Joi, 10 August 2017 | Tehnologie

Toyota a inventat un sistem care recuperează obiectele scăpate între scaunele mașinii

Dacă ați scăpat obiecte între scaunul mașinii și cotiera centrală, atunci știți cât de frustrantă și dificilă este recuperarea lor. Toyota a găsit însă o soluție salvatoare.
Miercuri, 15 Iulie 2015 | Modele noi

Ram, divizia de pick-up-uri a Fiat Chrysler, pregătește o benă inovatoare

Marca americană Ram ar putea revoluționa lumea pick-up-urilor cu un nou patent, care prevede un sistem de rampe integrate în benă pentru accesul ușor al ATV-urilor și motocicletelor.
Miercuri, 11 Mai 2011 | Modele noi

Primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz A-Klasse

Francezii de la Automobile Magazine au obţinut primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz A-Klasse, publicate odată cu cererea înregistrării patentului pentru design.
Luni, 25 Mai 2009 | Tehnologie

Ferrari dezvolta un tren de rulare hibrid si 4x4

O serie de schite dezvaluite de curand au tradat intentiile italienilor de a dezvolta un tren de rulare hibrid cu tractiune integrala.
Joi, 16 Aprilie 2009 | Tehnologie

Bill Gates a patentat motorul electromagnetic si injectoarele de plasma

Bill Gates a facut o cerere de patent impreuna cu inca noua investitori pentru tehnologia motorului electromagnetic si pentru injectoarele de plasma.

Tag-uri similare

Ferrari, hibrid, tehnologie, 4x4, patent, schite, bujie, propulsie, Bill Gates, tractiune
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru