Polita RCA

Joi, 27 August 2020 | Industrie

Oficial: asigurarea RCA devine valabilă și în format electronic, iar șoferii nu mai riscă amenzi pentru lipsa copiei tipărite

Șoferii vor putea prezenta la control și varianta electronică a poliței de asigurare RCA, potrivit unui proiect aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară care va fi publicat în Monitorul Oficial. Poliția Română a confirmat “vestea bună”, după ce transmisese pe Facebook că legea actuală obligă șoferii să aibă polița în format tipărit.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Intern

Schimbări la RCA în 2015: comisionul de intermediere va fi menţionat obligatoriu pe poliţă

Autoritatea de Supraveghere Financiară a schimbat anumite norme referitoare la poliţele RCA. Printre schimbări se numără şi obligativitatea prezentării comisionului de intermediere, atât procentual, cât şi în valoare absolută.
Miercuri, 03 Septembrie 2014 | Intern

Poliţele RCA s-ar putea scumpi cu 10-15% până la sfârşitul anului

Mişu Negriţoiu, preşedintele ASF, anunţă o nouă posibilă scumpire a poliţelor RCA. Aceasta este cauzată de numărul mare de daune de pe şoselele din România, ale căror costuri vor fi acoperite prin poliţe mai scumpe, titrează Digi 24.
Joi, 03 Martie 2011 | Intern

Şoferiţele vor plăti cu 20% mai mult pentru poliţa RCA

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a decis că reducerea acordată persoanelor de sex feminin pentru unele servicii este discriminatorie. De aceea, şoferiţele vor plăti mai mult pentru poliţa RCA, atingând un nivel similar cu cel plătit de bărbaţi.
Luni, 18 Ianuarie 2010 | Intern

Asigurarea RCA va despagubeste in 15 zile de la depunerea dosarului

Asiguratorii din Romania vor fi supusi unei noi reguli de plata a despagubirilor in cazul politelor RCA. Astfel, acestia sunt obligati sa plateasca despagubirile in cazul unui accident rutier in termen de maxim 15 zile de la depunerea dosarului de dauna.

Tag-uri similare

accident, RCA, asigurare, polita RCA, despagubire RCA, despagubire, reguli CSA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru