Polo facelift

Marti, 08 Iunie | Intern

Prețuri Volkswagen Polo facelift în România: start de la 16.000 de euro

Noul Volkswagen Polo facelift poate fi comandat în România. Modelul german este disponibil în trei niveluri de echipare și pornește de la 16.247 de euro.
Luni, 10 Mai | Modele noi

Prima schiță de design cu viitorul Volkswagen Polo GTI facelift. Debutează la finalul lunii iunie

Constructorul german de automobile a publicat prima imagine cu viitorul Polo GTI facelift. Debutul oficial este programat pentru finalul lunii iunie.
Joi, 22 Aprilie | Modele noi

Noul Volkswagen Polo facelift: faruri matrix LED, ecran de 9.2 inch și rulare semi-autonomă de nivel 2

Constructorul din Wolfsburg a publicat primele imagini și informații despre Polo facelift. Modelul german propune câteva îmbunătățiri estetice, iar farurile LED și instrumentarul de bord digital sunt incluse pe lista cu dotări standard.
Luni, 19 Aprilie | Modele noi

Prima imagine a noului Volkswagen Polo facelift anunță o digitalizare extinsă

Volkswagen Polo se pregătește de un binemeritat facelift, anunțat pentru data de 22 aprilie. Modelul german trădează o parte din modificările estetice cu un teaser oficial.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Intern

Preţuri Volkswagen Polo facelift: start de la 11.450 euro

Volkswagen Polo facelift este disponibil pentru comandă pe piaţa din România. Versiunea 1.0 MPi Trendline 60 CP cu trei uşi pleacă de la 11.447 euro cu TVA inclus.
Marti, 28 Ianuarie 2014 | Modele noi

Volkswagen Polo facelift: schimbări subtile pentru subcompacta germană

Volkswagen a prezentat astăzi primele imagini oficiale ale lui Polo facelift. Modelul de clasă mică a primit o restilizare discretă şi o gamă de motorizări actualizată, unele unităţi fiind cu până la 21% mai eficiente.

Tag-uri similare

Salonul Auto Geneva, Salon Auto Geneva, modele noi Volkswagen, noutati Volkswagen, Geneva 2014, VW Polo, noutati VW, Volkswagen Polo facelift, Polo facelift, noul Polo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru