Porsche Carrera

Duminica, 27 Noiembrie 2016 | Accidente exotice

Paza bună trece primejdia rea: poliția franceză a detonat un Porsche Carrera de 150.000 de euro de teama unui atac terorist

Poliția franceză a avariat serios un porsche Carrera S, evaluat la 150.000 de euro, de teama unui atac terorist cu mașină capcană.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Porsche anunţă o premieră mondială pentru Salonul de la Los Angeles

Porsche a anunţat astăzi că va prezenta în cadrul Salonului de la Los Angeles, programat la mijlocul lunii, un model complet nou, "creat pentru plăcerea de a conduce".
Luni, 12 Septembrie 2011 | Economic

Porsche vrea să dubleze vânzările noului 911

Porsche are planuri mari cu noua generaţie a coupe-ului 911. Germanii speră să vândă 40.000 de unităţi ale modelului sportiv în fiecare an.
Miercuri, 15 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Porsche Carrera GTS debutează la Paris

Cea mai puternică versiune a lui Porsche 911 Carrera va debuta la Salonul Auto de la Paris din acest an. Modelul se numeşte GTS şi apare cu un an înainte de noua generaţie a lui 911.
Marti, 06 Aprilie 2010 | Reportaj

Constructorul de visuri - Bucuresti-Constanta si retur cu gama Porsche

Automarket a avut ocazia de a testa cinci dintre cele mai tari modele din gama Porsche. De la Panamera la Carrera, trecand prin Cayman si Boxster, am ajuns la concluzia ca Porsche inseamna in primul rand pasiune.
Sambata, 12 Decembrie 2009 | Tuning

Vorsteiner lanseaza un kit aerodinamic pentru Porsche Carrera

Tunerul american Vorsteiner lanseaza un kit aerodinamic pentru Porsche Carrera. Acesta a fost botezat V-GT si va fi disponibil incepand cu luna ianuarie a anului viitor.

Tag-uri similare

Porsche, Porsche Panamera, Porsche Cayenne, Porsche Boxster, Porsche Cayman, Vorsteiner, kit, Porsche 911 Carrera, Porsche Carrera, test Porsche Panamera
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru