Vorsteiner lanseaza un kit aerodinamic pentru Porsche Carrera

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 12.12.2009
Tunerul american Vorsteiner lanseaza un kit aerodinamic pentru Porsche Carrera. Acesta a fost botezat V-GT si va fi disponibil incepand cu luna ianuarie a anului viitor.

Casa de tuning americana Vorsteiner a lansat un nou pachet aerodinamic pentru Porsche Carrera MKII facelift. Botezat V-GT, noul kit produs de tunerul de peste ocean face ca masina nemteasca sa emane sportivitate, eleganta si nu in ultimul rand simplitate.

Cu ajutorul acestui pachet aerodinamic, Porsche Carrera isi imbunatateste forta deportanta la viteze mari. Partea din fata a masinii a primit un spoiler nou, fabricat dintr-un amestec de fibra de carbon si rasini. In partea din spate a lui Porsche Carrera vedem un nou deflector de aer sport, iar plafonul a fost inlocuit de tunerul american cu unul fabricat din fibra de carbon.

Pentru ca tuningul sa fie complet, Vorsteiner a ales si un set de jante de 19 sau 20 de inch din aliaj forjat. Cu noile accesorii, modelul nemtesc a “slabit” cu aproximativ 21 de kilograme. Kit-ul aerodinamic de la Vorsteiner va fi disponibil incepand cu luna ianuarie a anului viitor si va putea fi instalat pe versiunile C2, C2S, C4, C4S, Targa 4, Targa 4S si Cabrio.

via | automobilesreview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru