Vorsteiner

Joi, 27 Decembrie 2018 | Tuning

Tuning pentru Lamborghini Urus: Vorsteiner pregătește un pachet de caroserie pentru SUV-ul italian

Vorsteiner a deschis listele de precomenzi pentru pachetul de caroserie UX-07 dedicat lui Lamborghini Urus. Kitul oferă accesorii din fibră de carbon și va intra în producție în prima parte a anului viitor.
Vineri, 16 Mai 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (9)

Automarket revine astăzi cu zece noi propuneri de tuning. Cap de afiş este „The Hulk”, bazat pe Lamborghini Aventador, însă avem şi un Mercedes G63 AMG 6x6 blindat care costă 2.4 milioane de euro.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (8)

Automarket are pentru voi un nou top al celor mai interesante propuneri din lumea tuningului. Săptămâna aceasta ne delectăm cu un Mercedes Sprinter gata pentru circuit, cu un Cadillac Escalade monstruos şi cu BMW al cărui interior a fost decorat rustic.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (2)

Automarket v-a pregătit astăzi o nouă rubrică de tuning cu creaţii nebune: un Lamborghini Aventador pentru care trebuie să scoateţi 2.5 milioane de dolari şi un Maybach retras din activitate pentru care puteţi cheltui un milion de dolari.
Vineri, 10 Ianuarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (1)

Materialul nostru dedicat creaţiilor din lumea tuningului revine şi în 2014. Avem pentru voi mai multe kituri pentru Aventador, dar şi primul tuning dedicat lui Lamborghini Huracan.
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (22)

Şi în această săptămână tratăm cele mai importante premiere apărute în cadrul Salonului de Tuning de la Essen. Cap de afiş este noul Mercedes S-Klasse şi un BMW Seria4 transformat în maşină de poliţie.
Vineri, 01 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (17)

Săptămâna aceasta avem pentur voi o nouă colecţie de maşini modificate. Am putea numi ediţia de astăzi drept invazia Audi-Porsche, însă premiul pentru culoare aparţine noului Lexus IS.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (15)

Automarket a adunat pentru voi cele mai interesante 10 propuneri din lumea tuningului. Nu trebuie să rataţi propuneri nebune create pe baza unor modele consacrate din curtea Lamborghini şi Ferrari. Alături de ele stă şi noul Seat Leon FR.
Vineri, 06 Septembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (15)

Cu numai câteva zile înainte de Salonul Auto de la Frankfurt, mai mulţi tuneri cu renume s-au grăbit să ne ofere o invitaţie la standul lor. TechArt, Startech şi G-Power au pregătit multe surprize.
Marti, 27 August 2013 | Tuning

Vorsteiner ne prezintă pachetul lor de tuning pentru McLaren MP4-12C

Tunerii de la Vorsteiner au publicat o galerie foto completă a pachetului pe care îl propun pentru McLaren MP4-12C. Acesta iese evidenţă prin jantele din aliaj cu un design deosebit.
Vineri, 28 Iunie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (12)

Automarket vă aduce şi la acest sfârşit de săptămână cele mai atrăgătoare propuneri din lumea tuningului. Răspund la apel multe modele germane, dar şi noul coupe Alfa Romeo 4C.
Vineri, 14 Iunie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (11)

Automarket vă oferă şi astăzi o mulţime de creaţii din lumea tuningului. Avem pentru voi un kit proaspăt dedicat actualului lamborghini Aventador, un Golf de 900 de kilograme şi 1000 de cai putere, dar şi o mulţime de modele BMW.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 15 Februarie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (5)

Şi acest sfârşit de săptămână vă aduce cele mai interesante 10 propuneri de tuning ale ultimelor 7 zile. În centru stau tunerii germani, care se pregătesc deja pentru Salonul Auto de la Geneva cu kituri spectaculoase.
Miercuri, 06 Iunie 2012 | Tuning

Ferrari 458 Italia - injecţie de agresivitate de la Vorsteiner

Vorsteiner a pregătit un kit special pentru Ferrari 458 Italia. Accesoriile nu afectează designul supercarului italian, dar îi sporesc agresivitatea.
Marti, 22 Mai 2012 | Tuning

Vorsteiner a prezentat pachetul său pentru BMW Seria 1 M Coupe

Tunerii de la Vorsteiner au realizat un pachet pentru BMW Seria 1 M Coupe. Nemţii nu sunt la primul M modificat, iar expertiza lor se vede la fiecare detaliu.
Marti, 03 Aprilie 2012 | Tuning

Vorsteiner a modificat Mercedes-Benz C63 AMG Coupe

Vorsteiner a realizat un pachet estetic pentru Mercedes-Benz C63 AMG Coupe. Acesta poate fi comandat alături de un set de jante din aliaj şi o evacuare sport din titan sau din oţel inoxidabil.
Sambata, 28 Mai 2011 | Tuning

Detalii noi despre BMW E92 M3 modificat de Vorsteiner

Tunerii de la Vorsteiner au lansat un BMW E92 M3 de 620 de cai putere. De asemenea, modelul bavarez a primit şi un kit de caroserie mult mai agresiv.
Sambata, 04 Decembrie 2010 | Tuning

Vorsteiner prezintă pachetul VRS Aero pentru BMW X6 M

Germanii de la Vorsteiner au prezentat publicului detaliile despre pachetul VRS Aero. Conceput special pentru BMW X6 M, kit-ul aerodinamic îi oferă SAC-ului bavarez un plus de agresivitate şi sportivitate.
Sambata, 28 August 2010 | Tuning

Vorsteiner modifică Porsche 911 Turbo

Casa de tuning americană Vorsteiner a creat un kit de caroserie pentru Porsche 911 Turbo. Mulţumită acestuia, modelul german dispune de un look mai agresiv.
Joi, 22 Aprilie 2010 | Tuning

Vorsteiner a creat un kit widebody pentru BMW M3

Tunerii de la Vorsteiner au creat un kit de caroserie special pentru BMW M3, care ii confera un aspect deosebit acestui model de performanta.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Porsche, Nissan, Mercedes-Benz, tuning, M3, Seria 7, GT-R, sedan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru