Vorsteiner prezintă pachetul VRS Aero pentru BMW X6 M

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 04.12.2010
Germanii de la Vorsteiner au prezentat publicului detaliile despre pachetul VRS Aero. Conceput special pentru BMW X6 M, kit-ul aerodinamic îi oferă SAC-ului bavarez un plus de agresivitate şi sportivitate.

La începutul anului acesta, tunerii germani de la Vorsteiner au prezentat un teaser cu viitorul pachet aerodinamic VRS Aero creat special pentru BMW X6 M. De această dată, oficialii companiei au pregătit pentru fani o galerie foto completă şi un filmuleţ cu SAC-ul bavarez.

Pachetul aerodinamic gândit de designerii Vorsteiner conţine un spoiler restilizat, o capotă cu prize de aer poziţionate pe părţile laterale, un eleron montat pe hayon şi un deflector de aer. Toate elementele de caroserie au fost fabricate din fibră de carbon, pentru a reduce masa maşinii. Ecuaţia Vorsteiner se încheie cu un set de jante de 23 de inch din aliaj care au fost încălţate cu pneuri Michelin.

Sub capota lui X6 M regăsim acelaşi propulsor V8 twin-turbo de 4.4 litri capabil să producă 555 de cai putere şi care poate dezvolta un cuplu motor de 678 Nm. Sprintul de la 0 la 100 de km/h se realizează în 4.5 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 de km/h.

Via | Vorsteiner

Comentarii (5)

  • prima oara mi s-a parut ca e un dodge
    6 2
  • cEL MAI FRUMOS RAMANE X6M SIMPLU.
    4 4
  • In poza 6 din spate zici ca e fratele mai mare a lui Prius:)). Destul de reusit kitul.
    2 2
  • X6
    Kitul cu siguranta e splendit, dar buba lui X6 e ca nu da bine in poze, in realitate e mult mai fain.
    3 1
  • @ andrey 11
    Majoritatea BMW nu da bine in poze . In realitate arata cu totul altfel , au foarte multe linii care in poze nu se vad. X6 in realitate parca este alta masina. X3 care arata cam naspa in fata , in realitate arata foarte bine. Cine vrea BMW oricum merge la fata locului, ar fi o greseala sa cumperi doar uitandu-te la poze.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru