Ferrari 458 Italia - injecţie de agresivitate de la Vorsteiner

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.06.2012
Vorsteiner a pregătit un kit special pentru Ferrari 458 Italia. Accesoriile nu afectează designul supercarului italian, dar îi sporesc agresivitatea.

Deşi Ferrari 458 Italia este unul dintre cele mai spectaculoase modele existente în prezent pe piaţă, există şi clienţi care îşi doresc un look individualist. Pentru ei există case de tuning care propun kituri de personalizare mai mult sau mai puţin discrete. Vorsteiner se înscrie în această categorie, pregătind deja un pachet aerodinamic complet nou pentru 458 Italia. Accesoriile caută să nu afecteze prea tare liniile de design originale şi vin cu câteva retuşuri ce sporesc agresivitatea şi spiritul sportiv.

Partea frontală a primit o extensie pentru spoiler, posteriorul se bucură acum de un nou deflector, iar pe caroserie a fost montat un eleron din două bucăţi. Toate componentele au, pe lângă rolul estetic evident, şi un rol aerodinamic. Ele asigură o mai bună apăsare aerodinamică, element extrem de important pentru un supercar de 570 de cai putere. Şi pentru că nu a vrut să afecteze masa totală a modelului din Maranello, Vorsteiner oferă accesoriile confecţionate doar din fibră de carbon.

Kitul germanilor, botezat 458-V, este completat de un set de jante din aluminiu forjat, cu dimensiuni de 20 şi 21 de inch.

Ele pot fi vopsite la cererea clientului. 

via l wcf

Comentarii (3)

  • chuck norris
    458
    tot mai bun e un mclaren mp-4
    4 17
  • ^ macar ala nu i-a foc :))
    7 5
  • Sau cum sa faci dintr-o masina superba un kitch.
    6 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru