Detalii noi despre BMW E92 M3 modificat de Vorsteiner

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 28.05.2011
Tunerii de la Vorsteiner au lansat un BMW E92 M3 de 620 de cai putere. De asemenea, modelul bavarez a primit şi un kit de caroserie mult mai agresiv.

Casa de tuning americană Vorsteiner a pregătit un kit de performanţă şi un pachet aerodinamic pentru BMW E92 M3. La exterior, tunerii de peste Ocean au montat kit-ul aerodinamic GTRS3 alături de o capotă cu prize de aer şi o fustă nouă pentru spoiler. De asemenea, designerii Vorsteiner au optat pentru un set de jante V-309 de 20 de inch pe care le-au încălţat cu pneuri de înaltă perofrmanţă Michelin PS2 Sport.

În ceea ce priveşte modificările mecanice, inginerii americani au optat pentru montarea kit-ului AA E9X M3 Supercharger Stage II şi pentru înlocuirea sistemului de evacuare cu unul din titan. Mulţumită acestor modificări, modelul bavarez produce 620 de cai putere. Pentru a putea ţine în frâu noua “herghelie”, americanii au decis adăugarea unor suspensii noi de provenienţă KW şi a unui sistem de frânare Brembo GTR.

Via | WCF

Comentarii (3)

  • O prostie dar super tare : http://networkedblogs.com/iqGFr
    1 0
  • SUPER TARE
    SUNT CURIOS CE DIMENSIUNI AU PNEURILE SPATE CRED CA 315/30...
    2 0
  • FOARTE TARE
    imi plac toate masinile bmw
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru