Vorsteiner a prezentat pachetul său pentru BMW Seria 1 M Coupe

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 22.05.2012
Tunerii de la Vorsteiner au realizat un pachet pentru BMW Seria 1 M Coupe. Nemţii nu sunt la primul M modificat, iar expertiza lor se vede la fiecare detaliu.

BMW Seria 1 M Coupe a mai primit încă un pachet de tuning. De data aceasta, vorbim despre nemţii del a Vorsteiner, care au realizat un întreg program, numit GTS-V 1M. Acesta include componente de caroserie din fibră de carbon, o evacuare sport, jante din aliaj din aluminiu forjat şi un spoiler pentru capacul portbagajului. Toate modificările îl fac pe Seria 1 M Coupe mai uşor şi mai rapid, în timp ce buzunarul clientului va fi uşurat de câteva mii de euro, costul pieselor din fibră de carbon realizate în autoclava Vorsteiner.

Cei de la Vorsteiner oferă două evacuări diferite pentru Seria 1 M Coupe, ambele oferind 15 CP şi 6 Nm în plus pentru modelul german şi asigurând o potrivire perfectă, ca şi cum ar fi fost realizate chiar de fabrica BMW sau de furnizorii acesteia. Clienţii pot opta pentru o evacuare sport din oţel inoxidabil sau pentru o evacuare sport din titan, cel din urmă având un avantaj la capitolul masă, dar şi un preţ pe măsură.

Pentru reducerea la maximum a masei aflate în mişcare, cei de la Vorsteiner oferă noile jante VS-400 realizate în serie limitată. Acestea sunt realizate prin forjare din aluminiu T6-6062, aliaj folosit în industria aeronautică, ale cărei calităţi depăşesc cerinţele industriei auto în materie de rezistenţă.

Jantele exclusive sunt oferite atât în versiunea cu diametrul de 20 de inch, cât şi într-o versiune cu diametrul de 21 de inch.

Via | Autoblog.it | Vorsteiner

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru