Vorsteiner modifică Porsche 911 Turbo

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 28.08.2010
Casa de tuning americană Vorsteiner a creat un kit de caroserie pentru Porsche 911 Turbo. Mulţumită acestuia, modelul german dispune de un look mai agresiv.

Tunerul american Vorsteiner s-a decis să prezinte publicului viziunea proprie asupra lui Porsche 911 Turbo, botezată VRT. Designerii din SUA au creat un pachet de caroserie care îi oferă modelului german un aspect mult mai agresiv şi sportiv.

Modelul constructorului din Stuttgart a primit din partea americanilor un spoiler pentru partea din faţă revizuit, praguri laterale noi, un deflector de aer şi un spoiler spate remodelat. De asemenea, americanii au montat un eleron supradimensionat şi un set de jante din aluminiu pe care le-au încălţat cu pneuri de performanţă de provenienţă Michelin.

Porsche 911 Turbo VRT a primit şi un plafon nou din fibră de carbon. De asemenea, modelul german a fost supus unei diete drastice. Pachetul creat de Vorsteiner a fost fabricat în totalitate din fibră de carbon, şi mulţumită acestui material, masa automobilului s-a redus considerabil.

Via | Vorsteiner

Comentarii (2)

  • superb e putin spus...
    3 3
  • mda....a iesit f fain....
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru