Vorsteiner a creat un kit widebody pentru BMW M3

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 22.04.2010
Tunerii de la Vorsteiner au creat un kit de caroserie special pentru BMW M3, care ii confera un aspect deosebit acestui model de performanta.

Tunerii de la Vorsteiner au dezvoltat un kit de caroserie pentru BMW M3 E92. Acesta se numeste GTRS3 M3 si consta intr-o serie de elemente care ii confera lui BMW M3 un aspect extrem de agresiv, dar nu face rabat in materie de performante, gratie dezvoltarii acestor elemente intr-un tunel aerodinamic. Intregul pachet este realizat din fibra de carbon, iar acesta il face pe M3 sa aiba o caroserie mai “umflata”. Reteaua internationala a celor de la Vorsteiner va comercializa doar 100 de pachete GTRS3 pentru BMW M3.

Bosajele aripilor fata si spate au fost marite, iar pragurile laterale fac legatura dintre acestea intr-un mod estetic. Bara fata este realizata in intregime din fibra de carbon si poate fi echipata cu un splitter special. Bara de protectie spate a primi un difuzor de aer integrat, realizat tot din fibra de carbon, in timp ce capacul portbagajului a fost inlocuit cu un element ce aminteste de M3 CSL din generatia E46, realizat tot din fibra de carbon.

Optional, cei de la Vorsteiner ofera si un sistem de evacuare cu patru tevi, realizat din otel inoxidabil.

Jantele V-308 cu care este echipat modelul din imagini sunt disponibile atat pe 18 inch, cat si pe 20 de inch si sunt realizate din aluminiu forjat. Cei de la Vorsteiner ofera aceste jante echipate cu anvelope Michelin Pilot Sport PS2. Totodata, clientii Vorsteiner pot opta si pentru o capota motor realizata din fibra de carbon si echipata cu fante de aerisire. Covorasele de la interior sunt brodate cu sigla Vorsteiner pentru un plus de sportivitate.

Via | Bimmerboost

Comentarii (6)

  • absolut superb.......
    muzica din clip ma face sa plang.......ca nam BANI de asa ceva......
    2 0
  • design'ul este exceptional...dar pacat ca l'a motor nu s'a umblat deloc...mai degraba prefer sa am performante decat sa dau bine la vedere...
    1 0
  • mesteri
    baietii astia de la Vorsteiner chiar se pricep!!!
    1 0
  • WOW
    Bestia Nerra! Fara cuvinte
    1 0
  • reddog
    BMW
    Ce-ti poti dori mai mult de atata? Nimic mai mult,o adevarata bestie.Bravo Vorsteiner.
    3 0
  • ...
    Stie careva cum se numeste melodia? si a cui este?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru