Vorsteiner a modificat Mercedes-Benz C63 AMG Coupe

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 03.04.2012
Vorsteiner a realizat un pachet estetic pentru Mercedes-Benz C63 AMG Coupe. Acesta poate fi comandat alături de un set de jante din aliaj şi o evacuare sport din titan sau din oţel inoxidabil.

Mercedes-Benz C63 AMG Coupe se dovedeşte a fi un model popular în rândul tunerilor, numărul de pachete pentru acest model fiind în creştere. Ultimii intraţi în cursă sunt cei de la Vorsteiner, care au realizat un kit estetic. Spre deosebire de pachetul dezvoltat de Wheelsandmore, kit-ul Vorsteiner este stric estetic. Acesta este realizat din fibră de carbon şi va fi disponibil începând cu vara anului 2012.

Pachetul estetic este compus dintr-o buză inferioară pentru bara faţă, inserţii din carbon pentru bara de protecţie, grilă faţă sport, extensii pentru aripile laterale, praguri laterale şi spoiler spate din fibră de carbon. Bara de protecţie spate integrează un difuzor de aer, iar modelul a primit şi stopuri fumurii. Geamurile laterale şi plafonul sunt acum fumurii, ceea ce îi conferă lui C63 AMG Coupe un aspect mult mai agresiv.

Clienţii pot comanda şi un set de evacuări sport, realizate fie din titan, fie din oţel inoxidabil. Americanii de la Vorsteiner pun la dispoziţie jante din aliaj de 19 şi de 20 inch, care se potrivesc de minune cu formele lui C63 AMG Coupe.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (1)

  • Cel mai bun tuning pe Mercedes C 63 AMG e facut de Hamann.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru