Porsche anunţă o premieră mondială pentru Salonul de la Los Angeles

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.11.2011
Porsche a anunţat astăzi că va prezenta în cadrul Salonului de la Los Angeles, programat la mijlocul lunii, un model complet nou, "creat pentru plăcerea de a conduce".

Porsche caută să îşi apropie publicul de pe coasta vestică a Americii şi promite surprize în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Într-un comunicat oficial, emis astăzi, constructorul din Stuttgart susţine că fanii săi vor putea vedea noul Porsche 911, expus în urmă cu două luni la Frankfurt, dar şi o premieră mondială.

La standul germanilor, alături de variantele Carrera şi Carrera S ale noului 911, îşi va face loc şi un model nou, descris de oficialii Porsche ca fiind "un automobil cu prestaţii înalte, cu aspect dinamic, dedicat plăcerii de a conduce." După descrierea constructorului şi după cele mai proaspete fotografii spion, ne putem aştepta la noul Boxster, deja testat de o lungă perioadă de timp de germani.

Sportiva entry-level ar putea utiliza motoare de 2.9 şi 3.4 litri, evoluţii ale unităţilor actuale. Agregatele vor oferi o putere şi un cuplu ceva mai mari, fără a neglija consumul şi emisiile, a căror medie va scădea considerabil.

Cele două motoare cu şase cilindri vor fi asistate de o transmisie manuală cu şapte rapoarte, în stilul celei de pe 911, sau de o cutie automată PDK. 

via | autoblog

Comentarii (3)

  • spuneau candva ca vor sa scoata o versiune concurenta pentru Ferrari, pentru ca nu au nici un model un jurul pretului de 450 mii.
    Poate scot ceva cu totul nou
    12 0
  • Ferdinand
    Ar fi nevoie ca de aer pt. imaginea nemtilor sa aiba o masina cu adevarat
    concurenta pt. Ferrari. Asa cum a fost Carrera GT.
    De asta imi place mie Porsche. Fac bani din Cayenne si Panamera si investesc sa scoata minunatia aia de 911 si probabil un revolutionar Porsche pur - sange care sa fie demn in fata unui Ferrari sau Lamborghini.
    9 0
  • da' sigur ca e Boxster/Cayman
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru