Probleme Toyota

Miercuri, 21 Octombrie 2015 | Siguranta

Toyota va face un nou recall global: 6.5 milioane de mașini sunt afectate

Toyota a anunțat o nouă campanie de rechemare în service. De data aceasta, sunt vizate 6.5 milioane de mașini la nivel global, care vor primi comutatoare noi pentru geamurile electrice în cazul în care vor fi identificate defecţiuni tehnice.
Miercuri, 09 Aprilie 2014 | Siguranta

Toyota anunţă un nou recall global: 6.4 milioane de maşini vor fi chemate în service pentru reparaţii

Toyota va opera o rechemare majoră în service pentru 6.4 milioane de maşini. Constructorul japonez va repara cinci potenţiale defecte care pot să apară la 27 de modele din portofoliul său. În Europa, aproximativ 700.000 de unităţi ar putea fi chemate în service.
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | Siguranta

Toyota face un recall de 550.000 de unităţi în întreaga lume

O problemă la o fulie a arborelui cotit utilizat de anumite propulsoare din gama Toyota a declanşat o rechemare în service pentru 550.000 de unităţi. Majoritatea unităţilor afectate sunt în SUA.
Vineri, 28 Ianuarie 2011 | General

TUV Germania: Toyota Prius este cea mai fiabilă maşină second-hand

Toyota Prius este cea mai fiabilă maşină de până la trei ani din Germania. Pe locul doi se află Toyota Auris, Mazda2 şi Porsche 911.
Miercuri, 15 Decembrie 2010 | Industrie

Imaginea Toyota a scăzut în ochii clienţilor din SUA din cauza recall-urilor

Cei de la JD Power au anunţat rezultatele studiului anual de tendinţe ale cumpărătorilor de maşini noi. Circa 19% din respondenţi au decis să evite marca Toyota din cauza rechemărilor în service.
Vineri, 05 Noiembrie 2010 | General

SUA: Toyota a răscumpărat în secret vehicule cu probleme de la clienţi

Cei de la Toyota au cumpărat sute de autovehicule cu probleme de la clienţii din Statele Unite ale Americii, informează Reuters. Oficialii americani ai mărcii Toyota au confirmat informaţia.
Joi, 06 Mai 2010 | Siguranta

Toyota a reparat 3.2 milioane de unitati afectate de recall

In ultimele trei luni, Toyota a reparat, in medie, circa 120.000 de unitati pe saptamana. Toate aceste modele au fost reparate din cauza recall-urilor anuntate de constructorul japonez la inceputul acestui an.
Joi, 18 Februarie 2010 | Industrie

Un nou subiect de ancheta interna Toyota: directia lui Corolla

In urma celor 160 de plangeri la adresa directiei lui Toyota Corolla, japonezii vor organiza o acheta interna pentru a descoperi daca exista cu adevarat o problema si care este cauza acesteia.
Joi, 28 Ianuarie 2010 | Siguranta

OFICIAL: Toyota isi extinde recall-urile in Europa si China

Perioada neagra continua la Toyota. Japonezii au anuntat ca rechemarile in service din SUA se extind in Europa si China. Aseara, Toyota anunta ca recall-ul din SUA se suplimenteaza cu inca 1.1 milioane de masini.

Tag-uri similare

Toyota, recall, recall Toyota, Corolla, probleme Toyota, recall Toyota Europa, directie Corolla, probleme directie Corolla, probleme tehnice Toyota, probleme Toyota Corolla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru