Puncte incarcare

Marti, 08 Iunie 2021 | Intern

Promisiunea șefului de la Transporturi: 3.000 de puncte de încărcare pentru electrice pe drumurile de mare viteză

Autoritățile vizează instalarea a aproximativ 3.000 de puncte de încărcare pentru mașinile electrice pe drumurile de mare viteză, pe lângă cele care vor fi realizate în orașe, potrivit declarațiilor făcute de ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.
Duminica, 04 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Grupul Hyundai va dezvolta propria rețea de stații de încărcare ultrarapidă pentru mașini electrice

Hyundai vrea să instaleze propria rețea de stații de încărcare ultrarapidă pentru mașini electrice în Coreea de Sud, astfel încât să vină în sprijinul clienților cu modele precum Ioniq 5 sau Kia EV6.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Intern

E.ON atinge borna de 100 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în România: toate stațiile vor fi integrate în platforma internațională Hubject

E.ON a ajuns la un total de 100 de puncte de încărcare pentru mașinile electrice în România. Cele mai multe stații instalate până acum se află în București și regiunea Moldovei, iar toate punctele de încărcare vor fi integrate în platforma internațională Hubject.
Marti, 11 August 2020 | Intern

Enel X a instalat 34 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în București și împrejurimi: urmează stații în Timișoara, Sibiu și Constanța

Enel X România a pus în funcțiune o rețea de 34 de puncte de încărcare în București și în zonele limitrofe. Potrivit datelor oficiale, Enel X va continua cu alte unități în București, Timișoara, Sibiu și Constanța.

Tag-uri similare

incarcare masini electrice, statii incarcare, enel x, puncte incarcare, statii incarcare Bucuresti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru