Range Extender

Marti, 22 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Mazda MX-30 cu motor rotativ, cu rol de range extender, debutează în ianuarie 2023

Potrivit celor mai recente informații, Mazda MX-30 va primi o versiune care va utiliza motorul rotativ ca range extender pentru baterie. Denumită MX-30 R-EV, aceasta ar putea debuta în luna ianuarie 2023.
Joi, 07 Octombrie 2021 | Industrie

Noutăți Mazda în Europa: vor fi lansate două SUV-uri, botezate CX-60 și CX-80

Constructorul japonez de automobile anunță o serie de noutăți în portofoliul de modele destinate Bătrânului Continent. Poate cea mai așteptată de fani este revenirea motorului rotativ, însă ca range extender pentru SUV-ul electric MX-30.
Luni, 06 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Mazda anunță că viitoarele sale modele electrice vor avea baterii cu capacitate mică: “35 kWh este suficient, pregătim un sistem cu range extender”

Mazda susține că mașinile sale electrice nu vor avea niciodată baterii cu capacitate mare, întrucât nu ar fi “prietenoase cu mediul”. Pentru viitoarele modele, japonezii vor miza pe bateria de 35 kWh (existentă și pe SUV-ul electric MX-30) și pe un sistem cu range extender.
Luni, 10 Decembrie 2018 | Modele noi

Noua generație Nissan Juke, așteptată în vara lui 2019: viitorul model va avea motoare noi și o versiune hibridă

Nissan va lansa noua generație Juke în vara anului viitor, iar noul model este așteptat să primească noi motorizări, dar și o versiune hibridă cu range-extender.
Luni, 19 Septembrie 2011 | General

FEATURE: Opel Ampera a sosit oficial în România

Opel Ampera, automobilul electric cu autonomie extinsă, a sosit oficial în România. Şi pentru a îl întâlni, Opel ne-a chemat la şcoală, mai precis la Politehnică.
Sambata, 07 Mai 2011 | Modele noi

Suzuki dezvoltă un Swift hibrid cu autonomie extinsă

Suzuki doreşte să devină un rival de temut pe piaţa hibridelor pentru Toyota şi Honda,iar pentru a-şi atinge planurile, aceştia lucrează la o versiune cu autonomie extinsă a lui Swift hibrid.

Tag-uri similare

Toyota, Honda, Suzuki, Suzuki Swift, Range Extender, autonomie extinsa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru