Range Rover hibrid

Marti, 14 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Range Rover va fi prezentată în 2021: viitorul SUV va avea o versiune plug-in hybrid, dar și o variantă electrică

Noua generație Range Rover va fi prezentată în 2021, conform informațiilor apărute în presa din Marea Britanie. Viitorul SUV va putea fi comandat atât într-o versiune cu sistem de propulsie plug-in hybrid, cât și într-o variantă electrică.
Vineri, 08 Aprilie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Range Rover va avea versiune hibridă în 2012

Un oficial al brandului britanic a declarat că primul hibrid de serie Range Rover va debuta în 2012. El va fi pus în mişcare de un motor pe benzină şi nu unul diesel, cum se aştepta.
Vineri, 04 Februarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Land Rover testează noua generaţie de Range Rover

Englezii de la Land Rover testează noua generaţie a lui Range Rover. Potrivit unor surse, modelul ar putea avea şi o versiune hibridă. Debutul are loc în 2013.
Marti, 18 Mai 2010 | Modele noi

Land Rover introduce tracţiune faţă pentru Range Rover din 2011

Constructorul britanic a anunţat introducerea unei versiuni cu tracţiune faţă pentru Range Rover, începând cu 2011, şi a confirmat lansarea unui diesel hibrid in următorii trei ani.
Miercuri, 12 Mai 2010 | Concepte

Range Rover_e, conceptul care anunta primul hibrid al englezilor

Range Rover intentioneaza sa dezvaluie in 2013 primul sau model hibrid, anticipat de conceptul Range Rover_e. SUV-ul promite o autonomie electrica de 30 de kilometri.

Tag-uri similare

Range Rover hibrid, Land Rover hibrid, Land Rover Discovery hibrid.tehnologie hibrida Land Rover, Range Rover_e.Range Rover Sport hibrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru