FOTO EXCLUSIV* : Land Rover testează noua generaţie de Range Rover

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 04.02.2011
Englezii de la Land Rover testează noua generaţie a lui Range Rover. Potrivit unor surse, modelul ar putea avea şi o versiune hibridă. Debutul are loc în 2013.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini cu prototipul viitorului Range Rover. SUV-ul britanic este testat de inginerii Land Rover cu o caroserie a actualei generaţii care a fost modificată pentru a corespunde specificaţiilor viitoarei generaţii. Potrivit britanicilor, modelul va fi mai uşor, mai luxos şi mai economic în ceea ce priveşte consumul de carburant. În plus, Land Rover ar putea crea şi o versiune hibridă a lui Range Rover, dar această informaţie nu a fost confirmată încă de un oficial.

Pentru a atinge acest ţel, se spune că Land Rover foloseşte o platformă de Jaguar XJ modificată intens. Acest lucru înseamnă că viitorul Range Rover va fi şi mai mare, cu aproximativ 25 de milimetri, iar pasagerii din spate vor beneficia de 125 milimetri în plus. Marea îmbunătăţire va fi la nivelul interiorului, despre care se spune că va doborî rivalii în materie de calitate.

Piaţa din Europa va beneficia atât de motorizări pe benzină, cât şi de diesel-uri. Piaţa din Statele Unite ale Americii va primi doar o unitate V8 pe benzină la momentul lansării.

Unele surse sugerează faptul că modelul britanic va utiliza materiale exotice pentru a reduce dramatic masa totală, fiind vizată o "slăbire" de câteva sute de kilograme.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (6)

  • mda
    nimic schimbat tot aceeasi masina cu leduri probabil
    7 4
  • Bogdan
    nou...
    Generatie noua cu vechiul aspect... cum zicea si pac , 2 leduri undeva , gata NOUL MODEL !
    3 4
  • Bentley
    Oare?
    Eu as zice mai degrba ca testeaza platforma aia de care ziceati, pe care au pus caroseria veche doar pt test. Nu cred ca va fi la fel noul Range, atunci inseamna ca degeaba ar fi lansat Evoque ala... Cam aia e noua linie de design in gama Range, sunt f sigur...
    7 0
  • Atentie!
    Daca ati fi citit articolul si dupa vati fi uitat si la poze atii fi inteles ca, caroseria apartine modelului prezent si e folosta pentru a ascunde platforma viitorului model.
    8 0
  • leonte
    si de ce-au facut atata tam tam cu evoque daca ei fac tot pe stilul vechi?
    2 5
  • mda
    sa inteleg ca leonte n-a citit nici articolul nici cele 3 comentarii de deasupra postului lui...bai cum sunt unii...incredibil...
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru