Renault Grand Scenic

Vineri, 07 Iunie 2019 | Modele noi

Renault Kadjar ar putea rămâne doar cu motoare pe benzină din 2020: francezii intenționează să renunțe la versiunile diesel

Renault intenționează să elimine în 2020 versiunile diesel ale SUV-ului Kadjar, care ar urma astfel să fie disponibil doar motorul pe benzină de 1.3 litri, potrivit unor informații neoficiale din presa franceză.
Joi, 04 Octombrie 2018 | Modele noi

Viitorul lui Renault Scenic este incert: francezii analizează dacă să continue dezvoltarea monovolumului

Renault analizează în prezent dacă merită sau nu să continue dezvoltarea lui Scenic și Grand Scenic cu o nouă generație, în contextul în care vânzările monovolumelor sunt în scădere.
Luni, 10 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Renault Scenic Hybrid Assist devine primul model micro-hibrid al francezilor

Renault Scenic și Grand Scenic sunt deja disponibile în versiuni micro-hibride pe piața din Marea Britanie. Ambele modele beneficiază de o baterie de capacitatea redusă care ajută la accelerare.
Marti, 24 Mai 2016 | PARIS 2016

Șapte locuri lifestyle: noul Renault Grand Scenic este mașina de familie prin excelență, dar nu va fi adus în România

Renault a oferit astăzi primele imagini cu noua generație Grand Scenic, monovolumul său compact plus cu șapte locuri. Acesta preia liniile și caracterul lui Scenic 4, dar plusează cu spațiu și două locuri suplimentare.
Marti, 13 August 2013 | Intern

Preţuri Renault Grand Scenic facelift în România: start de la 19.096 euro

Renault a anunţat preţurile în România ale lui Grand Scenic Facelift şi Scenic XMOD. Monovolumul compact al francezilor pleacă de la 19.096 euro cu TVA inclus în versiunea 1.2 TCe, fără oferte speciale. Scenic XMOD pleacă de la 24.561 euro.
Luni, 04 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Renault Scenic şi Grand Scenic au primit un nou facelift

Francezii de la Renault au aplicat un facelift în gama lor de monovolume compacte. Astfel, Scenic şi Grand Scenic au primit o restilizare şi un "frate" crossover, numit Scenic XMOD.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Modele noi

Renault Scenic şi Grand Scenic au primit un facelift

Renault le-a aplicat lui Scenic şi Grand Scenic un facelift. Versiunile restilizate ale celor două monovolume vor debuta în ianuarie 2012.

Tag-uri similare

Renault, Franta, modele noi Renault, noutati Renault, Scenic, Renault Scenic, Grand Scenic, Renault Grand Scenic, Renault Franta, Energy dCi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru