Feedback

Renault Megane facelift

Marti, 02 Aprilie | Modele noi

Detalii despre Renault Megane facelift: mici modificări estetice și versiune hibridă

Renault va lansa Megane facelift în toamna acestui an. Francezii pregătesc mici modificări estetice, îmbunătățiri la nivelul interiorului, dar și o gamă de motorizări care va include o versiune cu sistem hibrid de propulsie.
Vineri, 06 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Renault Megane vine la Frankfurt cu un nou facelift

Gama Renault Megane a primit un nou facelift, mai pronunţat decât cel aplicat anterior. Restilizarea aplică noua identitate de design a mărcii şi pe gama de hatchback-uri compacte.
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Surprizele standului Renault: Megane facelift şi electricul Zoe

La standul Renault a fost mare agitaţie. Sutele de jurnalişti au putut vedea astăzi electricul Zoe în versiune de serie. Alături de modelul urban, francezii au adus şi faceliftul lui Megane.
Vineri, 06 Ianuarie 2012 | Modele noi

Renault Megane facelift: LED-uri, 2 motoare noi şi un RS mai potent

Renault a prezentat astăzi faceliftul său pentru actualul Megane. Compactul primeşte modificări estetice discrete (lumini LED), însă marile îmbunătăţiri se ascund sub capotă, unde se regăsesc două motoare noi.
Luni, 23 August 2010 | Modele noi

Renault Twingo se pregăteşte de un facelift la Geneva

Mezinul gamei Renault va fi primul reprezentant al noii filosofii de design, gândite de Laurens van den Acker. Twingo va adopta liniile conceptului electric DeZir.
Marti, 17 August 2010 | Autoipoteze

Prima ipoteză de design a viitorului Renault Megane facelift

Jurnaliştii francezi de la AutoPlus au realizat prima imagine digitală a viitorului Megane facelift, aşteptat să debuteze oficial la sfârşitul anului viitor.
Vineri, 06 August 2010 | Modele noi

Renault va lansa Twingo facelift în primăvara lui 2011

Constructorul francez va opera un facelift pe modelul Twingo în primăvara lui 2011. Modelul revizuit va debuta la Geneva şi va expune o nouă filosofie de design, inspirată de conceptul DeZir.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru