Renault va lansa Twingo facelift în primăvara lui 2011

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 06.08.2010
Constructorul francez va opera un facelift pe modelul Twingo în primăvara lui 2011. Modelul revizuit va debuta la Geneva şi va expune o nouă filosofie de design, inspirată de conceptul DeZir.

Venirea lui Laurens van den Acker, la cârma departamentului de design din cadrul Renault, va modifica filosofia regăsită în prezent pe modelele constructorului francez. Primul pas a fost făcut odată cu dezvăluirea conceptului DeZir, munca designerului urmând să fie continuată la Paris, odată cu deschiderea salonului auto.

Anul viitor, van den Acker îşi doreşte să aducă publicului un Twingo ceva mai agresiv, drept pentru care pregăteşte un facelift binemeritat. Micul model urban va primi influenţa designerului pentru a putea revitaliza vânzările şi pentru a putea aborda noi pieţe europene.

Twingo va deschide noua filosofie de design a francezilor, debutul său oficial fiind programat în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Povestea va fi reluată şi în cazul lui Megane, modelul compact urmând să primească o serie de revizuiri estetice la finele anului viitor.

Corecturile designerului van den Acker se vor face având ca proiect de bază conceptul DeZir, mai multe elemente ale prototipului urmând să se regăsească pe modelele de serie.

via | caradisiac

Comentarii (1)

  • Bogdane in Romania se va aduce Twingo sau nu? Vad ca nici de Modus nu se zice nimic daca se aduce sau nu!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru