Renault Megane RS

Luni, 24 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: AutoExpress compară Megane R26R cu Megane 3 RS

Englezii de la AutoExpress au comparat cea mai performantă versiune de serie a lui Megane 2 RS cu noul Megane 3 RS echipat cu şasiul Cup pe un circuit virajat. Va câştiga modelul mai puternic sau cel mai uşor?
Sambata, 16 Octombrie 2010 | General

Jandarmeria franceză va patrula alături de Megane RS

Constructorul Renault va livra 70 de exemplare Megane RS pentru Jandarmeria franceză. Acestea au special modificate şi vor putea fi admirate pe strazi începând cu luna decembrie a anului acesta.
Vineri, 24 Septembrie 2010 | Intern

Renault a lansat noul Megane RS în România

Renault România a lansat astăzi versiunea Renault Sport a celei de-a treia generaţie Megane. Preţul de lansare este de 23.600 de euro cu toate taxele incluse.
Luni, 06 Septembrie 2010 | Autoipoteze

Citroen DS4 Racing, un rival pentru Renault Megane RS şi Golf R

Citroen va extinde în următorii ani gama proaspăt lansatului DS4 cu o versiune de perfromanţă, botezată Racing. Modelul ar putea beneficia de un tren de propulsie hibrid de 295 de cai putere.
Vineri, 23 Iulie 2010 | Modele noi

Renault pregăteşte versiuni Gordini pentru Megane şi Wind

Renault va lansa modelele Megane şi Wind în versiune Gordini, ediţie specială caracterizată de culoarea albastră a caroseriei şi de modificările estetice.
Joi, 22 Iulie 2010 | Modele noi

Renault testează un Megane RS de 300 de cai, rival pentru Focus RS

Renault lucrează în prezent la o versiune de 300 de cai putere a actualului Megane RS care va rivaliza direct cu Ford Focus RS.
Miercuri, 30 Iunie 2010 | Fotospion

Renault testează o versiune mai performantă a lui Megane RS

Olandezii de la Autoweek au prezentat primele imagini cu o versiune mai sportivă a lui Renault Megane RS testată pe circuitul german de la Nurburgring.
Luni, 14 Iunie 2010 | Autoipoteze

Viitorul Opel Astra OPC ar putea avea 300 de cai putere

Opel lucrează în prezent la noua generaţie a versiunii de performanţă Astra OPC. Hot hatch-ul va primi 300 de cai putere sub capotă, pentru a se putea bate cu Ford Focus RS şi Renault Megane RS.
Vineri, 04 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Comparativ nebun Fifth Gear - Megane RS, Focus RS şi Scirocco R

Fifth Gear a testat pe circuit cele mai puternice hot hatch-uri ale momentului: Renault Megane RS, Ford Focus RS şi Volkswagen Scirocco R. La final, câştigătorul a trebuit să dea piept cu Porsche Boxster.
Vineri, 30 Aprilie 2010 | Intern

Noul Renault Megane RS costa 22.600 de euro in Romania

Renault a anuntat preturile de Romania ale noului Megane RS, dar si intrarea in oferta comerciala a versiunilor Megane si Fluence de 2.0 16v cu transmisie CVT si a lui Laguna Coupe GT cu directie integrala.
Miercuri, 24 Martie 2010 | Video

VIDEO: Fifth Gear tureaza la maxim noul Renault Megane RS

Vicki Butler-Henderson incinge la maxim franele noului Megane Renaultsport 250 Cup intr-un test menit sa dovedeasca tuturor ca divizia franceza a reusit sa dea nastere unui nou hot-hatch de succes.
Marti, 03 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Noul Renault Megane RS isi arata "coltii" pe circuitul Ascari

Saptamana trecuta noua generatie a modelului Renault Megane RS a avut parte de primul test international de presa, pe circuitul Ascari. Modelul francez a impresionat, se pare, publicul prezent.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 26 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Noul Renault Megane RS si Ford Focus RS, duel pe serpentine

Britanicii de la Autocar au organizat o intrecere pe serpentine intre Ford Focus RS si Renault Megane RS, pentru a vedea care hot-hatch este mai capabil in aceste conditii. Invingatorul il vedeti in clip-ul de mai jos.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Romain Grosjean face un tur de pista cu noul Megane RS

Pilotul de Formula 1 Romain Grosjean a scos la incalzire noul Megane RS, iar circuitul german de la Nurburgring a fost martorul acestei experiente.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Renault Megane RS - date, fotografii si informatii complete

Renault a prezentat informatiile si fotografiile oficiale cu noul Megane RS, reprezentantul marcii in segmentul hatch-urilor sportive radicale.

Tag-uri similare

Ford, Romain Grosjean, Nurburgring, Renault Megane, Ford Focus RS, Focus RS, Renault Megane RS, Fifth Gear, Megane RS, Pilot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru