Renault Megane RS

Duminica, 10 Iulie 2016 | Modele noi

Vești bune de la Renault: noul Megane RS va avea tot tracțiune față, peste 300 de cai și cutie manuală

Șeful diviziei Renaultsport îi liniștește pe fanii modelului Megane RS. Urmașul acestuia va avea tot tracțiune față și va livra peste 300 de cai putere.
Vineri, 01 Aprilie 2016 | Modele noi

Apar primele reacții la succesul lui Ford Focus RS: Renault pregătește un Megane RS cu peste 300 de cai și tracțiune integrală

Surse din interiorul Renault vorbesc despre surprize mari odată cu lansarea viitorului Megane RS. Pentru a se putea bate cu Focus RS, hot hatch-ul va oferi peste 300 de cai putere.
Joi, 17 Decembrie 2015 | Modele noi

Puriști, vi se pregătește ceva! Renault Megane RS va avea un motor mai mic și cinci uși. Cutia rămâne o surpriză

Un oficial Renault a vorbit despre viitoarea generație Megane RS. Modelul sa va lansa în 2017 și se va îndepărta mult de modelul actual.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Modele noi

Renault Megane RS rămâne în producție în aceeași configurație până la finalul lui 2016

Renault va fabrica în continuare varianta de performanță a lui Megane RS până la finalul anului viitor. Succesorul lui Megane RS va renunța la caroseria cu trei uși.
Miercuri, 05 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Cum va arăta noul Renault Megane? Diferenţe între ipotezele de design franceze şi cele britanice

Presa britanică şi cea franceză nu cad la înţelegere în ceea ce priveşte designul viitorului Renault Megane, care va vedea lumina zilei în această toamnă. va prelua megane designul lui Kadjar sau se va baza pe estetica prezentată de noul Renault Talisman?
Marti, 07 Iulie 2015 | Modele noi

Renault pregătește un motor 1.8 turbo de 300 de cai pentru viitoarele Alpine, Megane RS și Pulsar Nismo

Renault lucrează la viitorul model Alpine. Acesta ar urma să beneficieze de un motor complet nou, de 1.8 litri turbo, capabil să dezvolte până la 300 de cai putere.
Luni, 16 Iunie 2014 | General

Renault Megane RS şi-a recuperat coroana la Nurburgring: compacta este din nou lider al clasamentului modelelor cu tracţiune faţă

Renault a reuşit să-şi recupereze primul loc în clasamentul modelelor cu tracţiune faţă la Nurburgring cu o ediţie specială a lui Megane RS, care poartă sufixul 275 Trophy-R.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Modele noi

Renault Megane RS 275 Trophy - o nouă versiune extremă a hot-hatch-ului francez

Renault a dezvăluit astăzi noul Megane RS 275 Trophy. Modelul vine cu 275 de cai putere şi cu o serie de modificări mecanice importante.
Joi, 24 Aprilie 2014 | Modele noi

Renault ne promite un model capabil să parcurgă un tur de Nurburgring în mai puţin de 8 minute

Divizia de performanţă a mărcii Renault se pregăteşte să lanseze un nou model, care promite să recâştige prima poziţie în clasamentul maşinilor de serie cu tracţiune faţă pe circuitul de la Nurburgring.
Vineri, 01 Noiembrie 2013 | Modele noi

Renault Megane RS RB8 Limited Edition - versiune dedicată titlului din Formula 1

Renault a lansat o nouă ediţie specială a modelului Megane RS, menită a sărbători titlurile obţine de Red Bull în actuala ediţie a Campionatului de Formula 1.
Luni, 30 Septembrie 2013 | Intern

Renault Sport Experience: senzații tari pe circuit cu sportivele Renault

Renault România a organizat un eveniment de prezentare a gamei de modele Renault Sport. Pentru acest lucru a folosit circuitul AMCKart şi trei piloţi români cunoscuţi.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Tehnologie

Renault R-Link, disponibil şi pentru Megane şi Latitude

Renault a anunţat că va oferi sistemul multimedia R-Link şi în gamele Megane şi Latitude. Pentru versiunea RS a lui Megane şi toate versiunile lui Latitude, sistemul va fi standard.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 21 Mai 2013 | Modele noi

Renault Megane RS RB8 - o ediţie specială pentru titlul Red Bull din Formula 1

Renault şi red Bull şi-au dat mâna pentru a crea o ediţie specială actualului Megane RS, botezată RB8. Ediţia sărbătoreşte cel de-al treilea titlu de Formula 1 al echipai.
Marti, 13 Noiembrie 2012 | Modele noi

Honda: ”Viitorul Civic Type R va depăşi recordul lui Renault Megane RS pe Nurburgring”

Honda pregăteşte o nouă generaţie a modelului Civic Type R. Hot-hatch-ul va trece de la vechiul motor normal aspirat la unul turbo şi va încerca să depăşească recordul lui Renault Megane RS pe Nurburgring.
Marti, 30 August 2011 | Modele noi

Renault a lansat o ediţie limitată a lui Megane RS: Monaco Grand Prix

Renault va construi doar 50 de exemplare ale ediţiei limitate Monaco Grand Prix a lui Megane RS. Motorul 2.0 Turbo al modelului dezvoltă 250 CP şi 340 Nm, la fel ca versiunea standard.
Vineri, 17 Iunie 2011 | General

Renault Megane 265 Trophy spulberă recordul Nurburgring-ului

Renault anunţă că ediţia specială Megane 265 Trophy a reuşit să stabilească un nou record pe circuitul de la Nurburging, depăşind performanţa vechiului Megane R26R.
Vineri, 10 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Renault Megane RS Trophy, versiune de 265 cai putere

Renault a dezvăluit astăzi primele imagini şi informaţii ale noului Megane RS Trophy, o primă extensie a hatchback-ului de performanţă.
Joi, 09 Iunie 2011 | Modele noi

Renault Megane RS primeşte o versiune specială săptămâna viitoare

Divizia sportivă a constructorului francez va dezvălui săptămâna viitoare o ediţie specială, maiputernică, a modelului Renaultsport Megane 250.
Sambata, 04 Iunie 2011 | Modele noi

Renault Sport prezintă un teaser video cu o versiune nouă a lui Megane RS

Oficialii Renault Sport au dat publicităţii un teaser video în care ne prezintă o versiune mult mai sportivă a lui Megane RS. Conform declaraţiilor făcute de francezi, informaţiile complete vor fi publicate pe 17 iunie.
Miercuri, 02 Februarie 2011 | Modele noi

Renault Megane Coupe şi RS primesc ediţia specială Monaco GP

Renault a anunţat introducerea ediţiei speciale Moncao GP şi pe modelele Megane Coupe şi Megane RS. ambele derivate sportive vor primi detalii estetice exclusiviste.

Tag-uri similare

Ford, Romain Grosjean, Nurburgring, Renault Megane, Ford Focus RS, Focus RS, Renault Megane RS, Fifth Gear, Megane RS, Pilot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru