Renault Sport prezintă un teaser video cu o versiune nouă a lui Megane RS

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 04.06.2011
Oficialii Renault Sport au dat publicităţii un teaser video în care ne prezintă o versiune mult mai sportivă a lui Megane RS. Conform declaraţiilor făcute de francezi, informaţiile complete vor fi publicate pe 17 iunie.

Oficialii Renault Sport pregătesc o nouă surpriză pentru fanii lui Megane RS. Aceştia au publicat un teaser video cu o nouă versiune a hothatch-ului francez care va fi dezvăluită complet pe 17 iunie.

În teaser-ul oferit de francezi, ne este prezentată echipa care a lucrat la acest proiect şi care, testează abilităţile noii versiuni pe faimosul circuit de la Nurburgring. Francezii nu au vrut să ne dezvăluie mai multe detalii, însă bănuim că această versiune orientată către performanţă a fost obţinută prin reducerea masei şi prin îmbunătăţirea propulsorului.

Actuala generaţie a lui Megane RS dispune de motorul turbo de 2.0 litri capabil să producă 250 de cai putere şi care dezvoltă un cuplu motor de 339 Nm. Hothatch-ul francez sprintează de la 0 la 100 km/h în 6.1 secunde, iar viteza maximă pe care o poate atinge este de 250 km/h. 

 

Via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru