Renault Sport

Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Modele noi

Final de carieră pentru Renault Megane RS. Ediția specială Megane RS Ultime, limitată la 1.976 unități

Pentru a marca finalul de carieră a modelului Megane RS, Renault prezintă acum ediția limitată Megane RS Ultime. Cu o producție limitată la 1.976 de unități, aceasta va debuta oficial în 13 ianuarie, cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo
Luni, 10 Mai 2021 | Industrie

OFICIAL: Divizia Renault Sport își schimbă numele în Alpine Cars

Renault a decis să schimbe numele diviziei sale sportive, responsabilă de modele emblematice precum Clio RS și Megane RS. Mai exact, Renault Sport se transformă în Alpine Cars.
Luni, 05 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Renault Megane RS se prezintă

Renault Megane RS este cel mai important Hot Hatch produs de constructorul francez din 2004 și până astăzi. Va veni alături de noi în #RomanianRoads by Michelin în cea mai recentă și performantă formă: Megane RS Trophy.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Modele noi

Renault lansează linia de accesorii RS Performance dedicată lui Clio RS: elemente de caroserie și echipamente derivate din cele utilizate în motorsport

Renault a introdus linia de accesorii RS Performance pentru Hot Hatch-ul Clio RS. Francezii propun un kit de caroserie derivat din cel al conceptului Clio RS 16 și un pachet de performanță cu accesorii preluate din motorsport. În viitorul apropiat, francezii vor oferi o astfel de linie și pentru Megane RS.
Luni, 02 Octombrie 2017 | Industrie

Francezii vor performanță: Renault Sport se gândește din nou la versiuni RS pentru SUV-urile sale

Renault Sport, divizia de performanță a constructorului francez, se gândește din nou la posibilitatea ca SUV-urile sale să beneficieze de versiuni RS.
Luni, 10 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Șeful Renault Sport: „Bateriile actuale ne permit să ne gândim la un Renault Zoe RS”

Șeful diviziei Renault Sport susține că vom vedea în viitor un model de performanță propulsat 100% electric. Zoe este un candidat ideal, având în vedere că noul pachet de baterii oferă o autonomie mai mare.
Marti, 04 Octombrie 2016 | Modele noi

Renault Sport exclude ideea unui SUV de performanță: ”Nu s-ar vinde și ar distruge tradiția brandului”

Renault Sport nu va cădea în patima SUV-urilor. Divizia de performanță a francezilor a cochetat cu ideea unui Captur RS, dar proiectul a fost rapid abandonat.
Joi, 04 Februarie 2016 | F1 TOP

Planul Renault pentru recucerirea Formulei 1: "Suntem aici pentru a câştiga din nou"

Renault revine în Formula 1 cu propria echipă de uzină şi îşi propune să obţină podiumuri în cel mult trei ani. Planul pentru atingerea obiectivelor vizează îmbunătăţirea fiabilităţii şi dezvoltarea motorului şi a şasiului alături de o linie de piloţi cu puţină experienţă, dar dornică de performanţe.
Luni, 05 Octombrie 2015 | Modele noi

Renaultsport nu va lansa sportive hibride până când tehnologia nu va fi instalată pe mașinile de serie

Șeful diviziei de performanță Renaultsport a declarat că ideea lansării unui model hibrid se va concretiza abia atunci când tehnologia va fi disponibilă și pe produsele de serie.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Modele noi

Renault Megane RS rămâne în producție în aceeași configurație până la finalul lui 2016

Renault va fabrica în continuare varianta de performanță a lui Megane RS până la finalul anului viitor. Succesorul lui Megane RS va renunța la caroseria cu trei uși.
Marti, 04 August 2015 | Autoipoteze

Renault lucrează la un viitor Megane RS hibrid

Directorul departamentului Renault Sport s-a declarat interesat de implementarea tehnologiilor hibride pe viitoarele modele. Costurile acestei tehnologii ar putea însemna introducerea doar în gama Megane RS.
Joi, 18 Iunie 2015 | Modele noi

OFICIAL: Sandero RS are 145 CP și motor pe benzină de 2.0 litri

Renault a dezvăluit la Buenos Aires cel mai puternic Sandero din istorie. Are motor de 2.0 litri, 145 CP, cutie cu șase trepte dar și suspensii, direcție și frâne modificate. Avem și vești proaste pentru cei care își pregăteau deja banii: modelul este dezvoltat exclusiv pentru America de Sud.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Aprilie 2015 | Modele noi

Renault a confirmat lansarea lui Sandero RS în America Latină

Varianta de performanţă RS a lui Sandero a fost confirmată oficial pentru debut de divizia sportivă a mărcii Renault. Pentru moment, doar varianta dedicată pieţei din America Latină a fost menţionată pentru producţie.
Duminica, 29 Martie 2015 | Modele noi

Modelele crossover Captur și Kadjar ar putea primi versiuni Renault Sport

Renault investighează posibilitatea de a oferi în viitorul apropiat versiuni sportive pentru modelele crossover Captur și Kadjar.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Modele noi

Renault Sport, divizia de performanţă a mărcii franceze, anunţă un nou model de competiţie, numit R.S. 01

Renault a publicat o imagine teaser a viitorului R.S. 01, un model de competiţie pe care îl vor folosi concurenţii din World Series by Renault, una dintre cupele monomarcă ale francezilor.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Motorsport

Salvatore Arcarese, singurul reprezentant al României în Clio Cup, a testat un Clio RS la Ciolpani

Salvatore Arcarese, pilotul de 19 ani care reprezintă ţara noastră în Cupa Clio, a testat un Clio RS pregătit de CNR pe macadam, marcând prima sa experienţă pe această suprafaţă. Automarket a urmărit testele şi revine cu primele impresii.
Marti, 14 Mai 2013 | Mediu

Şeful Renault Sport nu exclude varianta unui model electric în viitor

Renault cochetează cu ideea unei sportive electrice, însă această tehnologie nu este încă suficient de matură pentru a putea fi folosită pe un model de serie. Un oficial Renault Sport face lumină în acest caz.
Luni, 11 Martie 2013 | Modele noi

Renault Sport va lansa până la trei modele noi în următorii cinci ani

Reprezentanţii diviziei Renault Sport spun că pregătesc o gamă care să includă patru sau chiar cinci modele.
Marti, 08 Noiembrie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Renault a anunţat relansarea mărcii sportive Alpine

Carlos Tavares, preşedintele executiv Renault, a declarat că marca Alpine va fi resuscitată, gama sa urmând să însumeze mai multe modele.
Marti, 08 Noiembrie 2011 | Formula 1

Motoristul Renault are un nou preşedinte: Jean-Michel Jalinier

Renault Sport F1, divizia constructorului francez care furnizează motoare în Formula 1, a anunţat că Jean-Michel Jalinier va fi noul preşedinte al companiei începând din 2012.

Tag-uri similare

Renault, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto, Megane, performanta, Clio, circuit, Megane RS, revenire
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru