Renault Megane Coupe şi RS primesc ediţia specială Monaco GP

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 02.02.2011
Renault a anunţat introducerea ediţiei speciale Moncao GP şi pe modelele Megane Coupe şi Megane RS. ambele derivate sportive vor primi detalii estetice exclusiviste.

După ce în 2010 a onorat unul dintre cele mai populare raliuri ale Bătrânului Continent cu o versiune specială a modelului Laguna Coupe, Renault a decis să aplice din nou semnătura Monaco GP pe alte două modele în trei uşi. Este vorba despre Megane Coupe şi Megane RS, cele două extensii sportive ale compactului popular, gata să onoreze şi ele celebrul Grand Prix de la Monaco.

Pentru a individualiza cât mai bine cele două modele coupe, francezii au ales o culoare albă perlată pentru caroserie, pe care au asortat-o cu o serie de elemente de culoare neagră Etoile: oglinzi laterale, un deflector posterior, blocuri optice pe fundal negru şi un suport pentru farurile de ceaţă. Nu puteau lipsi nici logo-urile Monaco GP de la nivelul caroseriei.

La interior, Renault a folosit aceeaşi culoare albă perlată la nivelul portierei şi al bordului, şi a mizat pe o tapiţerie nouă, cu logo-ul Monaco GP brodat pe scaune.

Ediţia specială Monaco are la bază nivelul de echipare Dinamique al coupe-ului, la care se adaugă jante de 17 inch Celsium, vopsite în culoarea neagră, extensii pentru spoilerele faţă şi spate, tapiţerie specială, senzor de parcare spate, oglinzi pliabile electric şi faruri adaptive bi-xenon.

Ediţia Monaco GP va fi disponibilă, pe versiunea standard a lui Megane Coupe, alături de trei motoare diesel şi două pe benzină.

Este vorba despre dCi-urile de 110, 130 şi 160 de cai putere şi de Tce-urile de 130, respectiv 180 de cai putere.

În cazul lui Megane RS, ediţia Moncaco GP aduce în plus jante de 18 inch Keza, de asemenea de culoare neagră, tapiţerie din piele cu cusături argintii pe volan şi schimbător, logo-ul Monaco GP brodat pe scaune, precum şi un sistem de încălzire pentru scaunul şoferului.

Odată cu lansarea celor două coupe-uri, Renault va oferi şi o versiune revizuită a vechiului Laguna Coupe Monaco GP, disponibilă în primăvara acestui an, chiar şi cu o vopsea neagră perlată.

via | Renault

Comentarii (4)

  • Monaco GP
    Grand Prix-ul de la Monaco e una dintre cele mai prestigioase curse automobilistice din lume, alaturi de cursa de 24 de ore de la Le Mans si Indianapolis 500... Luxul si opulenta e la ordinea zilei, asa ca un Renault Megane RS in editie speciala se potriveste la fix acolo... Bravo Renault !
    15 2
  • *sunt
    0 1
  • Vasilica
    Nu este atipic Renault si luxul?
    5 12
  • Nu. Atipic ar fi bunul simt pentru cocalarii fani vw.
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru