Renault testează o versiune mai performantă a lui Megane RS

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 30.06.2010
Olandezii de la Autoweek au prezentat primele imagini cu o versiune mai sportivă a lui Renault Megane RS testată pe circuitul german de la Nurburgring.

Inginerii francezi de la Renault testează la Nurburgring o versiune mai performantă a lui Megane RS. Modelul a fost surprins în timp ce purta o mască frontală modificată şi o bară faţă complet diferită. Jantele utilizate sunt şi ele noi în gama Renault, având un design invers faţă de cele folosite de Megane RS. Există posibilitatea ca motorul să dezvolte ceva mai mulţi cai putere de data aceasta, pentru a tăia din diferenţa considerabilă dintre modelul francez şi Focus RS/RS500.

Olandezii de la Autoweek au reuşit să obţină primele imagini cu modelul francez în timpul testelor. Pe lângă şasiul Cup – care era oferit şi pe versiunea actuală a lui Megane RS, modelul testat beneficiază probabil şi de setări diferite la suspensie. Există posibilitatea ca acesta să fie şi mai orientat spre performanţă decât Megane RS cu şasiul Cup, deci discutăm de o suspensie extrem de fermă şi de un sistem de frânare chiar mai performant – în cazul în care inginerii consideră că este necesar.

Ne putem aştepta ca francezii de la Renault Sport să termine lucrul la versiunea noua a lui Megane RS până la Salonul Auto de la Paris din această toamnă şi să ne prezinte noua lor creaţie în cadrul acestuia. Modelul ar reprezenta probabil echivalentul versiunii F1 Team al generaţiei precedente, denumire care nu mai poate fi folosită din moment ce constructorul francez nu a mai câştigat titlul la constructori în Formula 1 din 2006.

Via | Autoweek.nl Foto: Autoweek

Comentarii (3)

  • anti-prostie
    Semana cu ceva corean-japonez, nici decum cu ceva european......nu are deloc flair european
    0 26
  • asa deci
    Are in schimb comportament sportiv de top si un pret excelent. Renault Sport este un nume greu in motorsport si masinile sale sunt niste bijuterii. Desi seamana cu masinile simple Renault ceea ce conteaza cu adevarat "motor, transmisie, frane, suspensie, directie, evacuare" sunt diferite.
    5 0
  • Jantele sunt cele obisnuite pe 19"
    doar ca sunt puse invers ( cu spitele indreptate spre spate, nu spre fata ).



    http://www.automobilebox.com/wp-content/uploads/2009/03/renaultsport-megane-250-1.jpg
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru