Romanian roads

Luni, 05 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Automarket prezintă Romanian Roads Luxury Edition by Michelin: un tur al conacelor și restaurantelor de top din România cu mașini premium-luxury

Dacă luna septembrie a fost dedicată mașinilor electrice pe Automarket.ro, în luna octombrie schimbăm peisajul. Vă prezentăm Romanian Roads Luxury Edition, un tur de 7 zile al celor mai frumoase conace, hoteluri, castele și restaurante din România. Cu 6 mașini care redefinesc luxul în gamele mărcilor premium pe care le reprezintă.
Marti, 17 Martie 2020 | General

Jurnal de criză: deși lumea trage pe dreapta, continuăm să scriem (cu și mai multă pasiune) despre mașini

Lumea intră în autoizolare, dar lumea auto merge mai departe. Ai toate motivele să rămâi alături de Automarket în următoarea perioadă: îți pregătim materiale și surprize editoriale de excepție.
Miercuri, 14 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transalpina, drumul dintre nori

Doamnelor, domnilor, a șasea zi a #RomanianRoads by Michelin ne-a adus față în față cu una dintre cele mai celebre șosele din țară: Transalpina. Dacă americanii au Pikes Peak, noi ne putem mândri oricând cu drumul care ajunge la 2.145 de metri și care traversează Munții Parâng.
Luni, 12 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Defileul Deda-Toplița și croitoria șoselelor memorabile

Nu ne pricepem la autostrăzi. Asta e clar. Avem însă un croitor fantastic atunci când vine vorba de limbi de asfalt spectaculoase: natura. Cele șapte mașini sportive au traversat azi defileul Deda-Toplița, o probă din Raliul Harghitei, precum și un drum descoperit în turul #ElectricRomânia.
Duminica, 11 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transrarău și Pasul Tihuța - între Bucovina și Transilvania

A treia zi a fost o etapă plină ce a dus caravana #RomanianRoads din inima Bucovinei în Transilvania. Am explorat noua șosea montană Transrarău, dar și celebrul Pas Tihuța.
Vineri, 09 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Cheile Dobrogei, cea mai frumoasă șosea de pe fundul mării

Prima zi din #RomanianRoads by Michelin ne-a adus pe șoselele spectaculoase croite în Cheile Dobrogei, pe fundul vechii mări Thetis. Amiaza ne-a servit o porție de cultură lipovenească pe malul Lacului Razim.
Miercuri, 31 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Kia Stinger se prezintă

Un model sportiv tânăr venit tocmai din Coreea de Sud se alătură caravanei #RomaniaRoads by Michelin. Este vorba de Kia Stinger, revelația sportivă produsă de marca asiatică, în cea mai puternică versiune disponibilă.
Luni, 29 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Honda Civic Type R se prezintă

De pe lista modelelor prezente în #RomanianRoads by Michelin nu putea să lipsească unul dintre cele mai în vogă hot-hatch-uri ale momentului: Honda Civic Type R.
Vineri, 26 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Ford Fiesta ST se prezintă

Nu puteam avea o expediție pe cele mai frumoase drumuri din România fără un „pocket rocket”. Adică noul Fiesta ST, un hot hatch de clasă mică, gata să-ți smulgă onomatopee și să îți reamintească de pedigree-ul sportiv al modelelor Ford.
Joi, 25 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: BMW Z4 M40i se prezintă

Pentru că pregătirile pentru #RomanianRoads sunt pe ultima sută de metri, e cazul să facem cunoștință cu mașinile vedetă care ne vor fi alături pe cele mai frumoase drumuri de la noi din țară. Spargem gheața cu un adevărat spărgător de mituri: noul BMW Z4 în versiunea M40i.

Tag-uri similare

BMW, Ford, Ford Fiesta, BMW Z4, Transfagarasan, Ford Fiesta ST, romanian roads, Transalpina, #RomanianRoads, BMW Z8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru