Rombat

Marti, 23 Februarie 2021 | Intern

Rombat: “Vom începe să furnizăm celule pentru bateriile litiu-ion”

Rombat va începe să furnizeze celulele pentru bateriile litiu-ion destinate mașinilor electrice, în noua fabrică din București, din a doua jumătate a acestui an, potrivit noului CEO.
Marti, 11 Februarie 2020 | Intern

Rombat va produce în România baterii Li-Ion pentru mașini electrice: unitate de producție la Cernica cu o capacitate de 100 MWh pe lună

Producătorul român Rombat va începe în această primăvară să producă baterii Li-Ion pentru mașini electrice la o unitate de producție din Cernica cu o capacitate de 100 MWh pe lună.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Intern

Investigație pe piața bateriilor auto: Rombat, amendată pentru stabilirea unor prețuri minime la acumulatori

Producătorul de acumulatori auto Rombat a fost amendat de Consiliul Concurenței pentru înțelegeri anti-concurențiale cu 11 furnizori prin care a impus prețuri minime sau fixe pentru vânzarea bateriilor către clienți finali.
Miercuri, 16 Decembrie 2015 | Advertorial

Noiembrie-record pentru Rombat: cele mai multe baterii produse și vândute în istoria companiei

Sărbătoare la Rombat în luna noiembrie 2015 după ce rezultatele de vânzări și de producție scot în evidență câteva recorduri all-time în istoria de trei decenii jumătate a companiei. (P)
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Intern

Producătorul de baterii auto Rombat îşi modernizează logoul

După 30 de ani în care a reuşit să devină lider de piaţă în România şi să colaboreze cu mărci auto de renume mondial, Rombat îşi schimbă indentitatea vizuală şi se modernizează.
Luni, 30 Septembrie 2013 | Intern

Rombat a inaugurat o nouă fabrică de baterii auto dedicată producției de acumulatori microhibrid

Rombat, cel mai mare producător de acumulatori auto din România, a inaugurat o nouă capacitate de producție la Bistrița. Noua uzină este dedicată producției de acumulatori pentru automobilele dotate cu sistem Start-Stop.
Joi, 15 Martie 2012 | Intern

Rombat a fost cumpărată de sud-africanii de la Metair pentru 43 de milioane de euro

Metair International Holding Cooperatief, o companie din Africa de Sud, a cumpărat compania Rombat contra sumei din 43 de milioane de euro.
Joi, 14 Octombrie 2010 | Intern

Rombat: "Nu vom produce în viitorul apropiat baterii pentru hibrizi și modele electrice"

Rombat se va axa în următorii ani pe producția bateriilor clasice de mașini, vizând o creștere pe această piață. "Nu ne interesează hibrizii și modelele electrice, ele sunt departe", spun oficialii companiei.
Joi, 08 Iulie 2010 | Intern

Rombat a deschis un nou centru logistic lângă Bucureşti

Rombat şi-a deschis cel de-al nouălea centru regional în comuna Jilava. Compania este lider pe piaţa aftermarket din România de peste 12 ani şi este furnizorul de acumulatori ai celor de la Dacia.

Tag-uri similare

Dacia, Peugeot, Romania, Bucuresti, Rombat, baterii Rombat, acumulatori Rombat, baterie Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru