Scandalul emisiilor

Marti, 09 August 2016 | Industrie

Amendă-record pentru VW în Italia: 5 milioane de euro din cauză că germanii au anunțat cifre false de emisii

Consiliul Concurenței din Italia consideră că Grupul Volkswagen și-a înșelat clienții în fișele tehnice, anunțând valori viciate ale emisiilor. Germanii vor contesta amenda la Tribunal.
Marti, 08 Martie 2016 | Industrie

Volkswagen va avea pierderi financiare "dureroase" din cauza Dieselgate. Concedierile nu sunt excluse

Volkswagen anticipează pierderi financiare "dureroase" din cauza scandalului Dieselgate, iar managerii fac presiuni pentru o restructurare a echipelor de producţie care ar conduce inevitabil la concedieri.
Luni, 07 Martie 2016 | Industrie

Cum afectează Dieselgate industria auto: lansările de modele noi, amânate cu două luni din cauza testelor mai dure pentru emisii

Marii constructori se confruntă cu amânarea lansărilor programate pentru noile modele din cauza testelor mai dure realizate pentru emisii după scandalul Dieselgate.
Luni, 25 Ianuarie 2016 | Industrie

Carlos Ghosn e categoric: "Renault nu a trişat testele de emisii. Nu ne puneţi în aceeaşi oală cu Volkswagen"

Carlos Ghosn insistă că Renault nu a trişat la testele de emisii şi face apel la impunerea unui standard pentru testele în condiţiile reale, care au declanşat investigaţii din partea autorităţilor franceze.
Marti, 19 Ianuarie 2016 | Industrie

Se îngroașă gluma la Renault: francezii au invitat clienții să își revizuiască gratuit motoarele diesel Euro 6

Renault a anunțat că va rechema în service 15.800 de exemplare Captur, care nu au ajuns încă la clienți. De asemenea Renault invită în service 700.000 de clienți interesaţi de o soluţie de îmbunătăţire a performanţei sistemului de depoluare Nox.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Industrie

Soluţia Volkswagen pentru Dieselgate în SUA: 115.000 de maşini cumpărate înapoi şi convertor catalic pentru celelalte

Volkswagen a confirmat că va cumpăra înapoi o parte dintre maşinile afectate de scandalul Dieselgate în SUA, în timp ce pentru alte 430.000 de unităţi va monta un convertor catalitic.
Joi, 17 Decembrie 2015 | Industrie

Europa aprobă planul Volkswagen pentru Dieselgate. Constructorul anunţă programul de recall pentru remedierea problemelor

Autorităţile germane au acceptat planul prin care Volkswagen vrea să remedieze problemele emisiilor la maşinile diesel vândute în Europa. Constructorul german a detaliat şi programul pentru rechemarea în service a maşinilor afectate.
Vineri, 04 Decembrie 2015 | Industrie

Începe destrămarea imperiului? Volkswagen ar putea vinde Bentley şi Lamborghini dacă nu va putea plăti împrumutul de 20 de miliarde

Volkswagen este pregătită să garanteze imprumjutul de 20 de miliarde de euro primit de la bănci prin vânzarea unor branduri precum Bentley sau Lamborghini.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Industrie

50 de angajaţi Volkswagen au recunoscut implicarea în Dieselgate. Constructorul ia un împrumut de 20 de miliarde euro

Volkswagen a dezvăluit că aproximativ 50 de angajaţi au recunoscut implicarea în scandalul Dieselgate, în aceeaşi zi în care constructorul a obţinut un împrumut de 20 de miliarde de euro pentru a gestiona criza generată de problema emisiilor.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Industrie

Efectul crizei Dieselgate: vânzările Volkswagen au scăzut cu 25% în Statele Unite în noiembrie

Volkswagen a raportat vânzări în scădere cu 25% pe piaţa din Statele Unite în luna noiembrie, ca urmare a interzicerii comercializării maşinilor cu motoare diesel.
Vineri, 27 Noiembrie 2015 | Industrie

Dioxidul de carbon, mai nociv ca oxidul de azot: Volkswagen anticipează scăderi de vânzări

Volkswagen anticipează o scădere a vânzărilor din cauza scandalului Dieselgate. Vinovatul principal este dioxidul de carbon, în timp ce emisiile de oxid de azot au un efect limitat.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Industrie

Volkswagen nu oferă bani europenilor afectaţi de Dieselgate: "Sunt prea mulţi clienţi implicaţi"

Volkswagen nu va oferi compensaţii financiare clienţilor europeni afectaţi de scandalul Volkswagen după modelul implementat în SUA, sub pretextul că pe Bătrânul Continent maşinile diesel se vând mai bine decât cele pe benzină.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Noiembrie 2015 | Industrie

Scandalul Volkswagen: Doar un sfert dintre americanii afectaţi de dieselgate au accesat programul de vouchere

Volkswagen a anunţat că 120.000 de americani afectaţi de scandalul emisiilor au depus cereri pentru obţinerea voucherelor de 1.000 de dolari.
Vineri, 13 Noiembrie 2015 | Industrie

Audi, cercetată penal pentru scandalul emisiilor după propria sa solicitare

Procuratura din Ingolstadt a deschis o anchetă de natură penală împotriva Audi în scandalul emisiilor, una dintre plângeri fiind primită chiar din partea constructorului german.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, dieselgate, scandalul emisiilor
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru