Siguranta Volvo

Joi, 21 Martie 2019 | Siguranta

Volvo va introduce o nouă măsură de siguranță: mașina va încetini și parca singură dacă detectează că șoferul este sub influența alcoolului

Mașinile Volvo vor încetini și parca singure în cazul în care o serie de camere video instalate în interior detectează că șoferul conduce sub influența alcoolului.
Vineri, 05 Decembrie 2014 | Siguranta

VIDEO: Noul Volvo XC90, supus la un crash test inedit: cu 80 km/h în şanţ

Volvo a supus noua generaţie a lui XC90 la un crash test inedit, inspirat de un montagne rousse de la parcul de distracţii. Acesta implică propulsarea maşinii cu 80 km/h într-un şanţ amenajat special la sediul companiei.
Marti, 22 Iulie 2014 | Siguranta

Volvo: "Noul XC90 va beneficia de cel mai avansat pachet de sisteme de siguranţă de pe piaţă"

Volvo anunţă o parte din noile tehnologii de siguranţă cu care va fi echipat în standard noul XC90. Modelul va beneficia de mai multe sisteme în premieră mondială, cum ar fi sistemul de frânare automată în cazul intrării în trafic în faţa unui alt vehicul.
Luni, 14 Aprilie 2014 | Siguranta

Volvo prezintă scaunul gonflabil pentru copii

Sudezii de la Volvo celebrează 50 de ani de la apariţia primului scaun auto pentru copii prin prezentarea unui concept care promite să ducă aceste dispozitive de siguranţă la un nou nivel: scaunul gonflabil pentru copii.
Marti, 18 Martie 2014 | Siguranta

Volvo testează un nou sistem de siguranţă, care măsoară atenţia şoferului la drum

Volvo testează un sistem numit Driver State Estimation, care analizează dacă şoferul este atent la drum. Acesta poate preveni accidentele care au loc atunci când şoferul adoarme la volan sau trimite sms-uri.
Marti, 03 Decembrie 2013 | Modele noi

Volvo ar putea renunţa la airbag-ul pentru pietoni pe viitoarele sale modele

Airbag-ul pentru pietoni, inovaţia introdusă de Volvo pe modelul V40 şi premiată de EuroNCAP, ar putea să nu fie prezent în lista de dotări a viitoarelor modele.
Joi, 30 Mai 2013 | Siguranta

Volvo primeşte premiul Global NCAP Innovation pentru sistemele de protecţie a pietonilor

Suedezii de la Volvo au fost premiaţi cu "Global NCAP Innovation Award" pentru eforturile lor de îmbunătăţire a siguranţei pietonilor.
Marti, 23 Octombrie 2012 | Tehnologie

Volvo lansează în 2014 un sistem de asistenţă pentru mersul "bară-la-bară"

Volvo va lansa un sistem automat de conducere în coloană pe anumite modele din gamă în anul 2014. Acesta poate rula cu până la 50 km/h în spatele unui alt vehicul şi controlează integral direcţia, frânele şi acceleraţia.
Miercuri, 29 August 2012 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Audi A3, Ford B-Max, Renault Clio, Volvo V40 şi Kia Cee'd

Noua sesiune de teste a celor de la EuroNCAP a relevat un rezultat de excepţie pentru Volvo V40, alături de cinci stele pentru Audi A3, Ford B-Max, Renault Clio şi Kia Cee'd. Noul Isuzu D-Max a obţinut doar patru stele de siguranţă.
Luni, 27 August 2012 | Siguranta

Volvo: "Riscul de a fi rănit într-o maşină a noastră s-a înjumătăţit în ultimii 12 ani"

Volvo, unul dintre liderii cercetării şi dezvoltării sistemelor de siguranţă la nivel mondial, susţine că riscul de a fi rănit într-un accident într-o maşină a mărcii suedeze a scăzut cu 50% din anul 2000 încoace.
Vineri, 24 August 2012 | Accidente exotice

Accident inedit: Un avion uşor intră într-un Volvo XC60, pasagerii supravieţuiesc

Un accident aviatic inedit a ieşit la iveală la doi ani după ce a avut loc. Este vorba despre un impact între un avion uşor şi un Volvo XC60, în urma căruia pasagerii din automobil au scăpat nevătămaţi.
Marti, 10 Iulie 2012 | Siguranta

Volvo pregăteşte patru noi sisteme de siguranţă pentru eliminarea accidentelor mortale

Volvo continuă munca de cercetare şi dezvoltare a sistemelor de siguranţă de ultimă oră. Suedezii promit că următoarele patru sisteme garantează avansul spre 2020, an în care modelele Volvo promit că vor evita complet acciedntele mortale pe şosele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 28 Mai 2012 | Siguranta

Premieră istorică pentru Volvo: Primul convoi rutier automatizat a rulat în circulaţie deschisă

Volvo şi Proiectul SARTRE marchează o premieră istorică - primul convoi rutier automatizat care a fost introdus în circulaţia deschisă. Cele trei vehicule conduse automat au circulat în Spania, pe un traseu de 200 de kilometri.
Marti, 20 Septembrie 2011 | Interviu

Designerul-şef Volvo: "EuroNCAP e OK, dar Volvo oferă o siguranţă peste cele cinci stele"

Automarket a vorbit la Frankfurt cu Peter Horbury, designerul-şef Volvo. Am aflat cum va arăta noul S40 şi ce înseamnă "spanac între dinţi" în accepţiunea designerilor Volvo
Miercuri, 25 Mai 2011 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru DS4, Focus, CT200h, Leaf, 508 şi V60

Toate cele şase modele care au intrat în ultima sesiune de teste ale EuroNCAP au reuşit să se ridice la nivelul maxim de punctaj: cinci stele.
Marti, 24 Mai 2011 | Tehnologie

Volvo: Vom avea trenuri rutiere pe şosele până la sfârşitul deceniului

Suedezii de la Volvo consideră că sistemul lor de trenuri rutiere va deveni un element obişnuit pe şosele în termen de nouă ani.
Marti, 16 Noiembrie 2010 | Siguranta

Volvo XC60 primeşte sistemul de detecţie a pietonilor

După ce sistemul CitySafety a debutat pe XC60, SUV-ul suedez a primit şi sistemul de detecţie a pietonilor implementat iniţial doar pe noile S60 şi V60.
Luni, 04 Octombrie 2010 | Siguranta

Volvo City Safety a primit distincţia EuroNCAP Advance

Premiul EuroNCAP Advance i-a fost acordat sistemului Volvo City Safety în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Tag-uri similare

Volvo, siguranta, EuroNCAP, modele noi Volvo, Volvo S60, S60, teste EuroNCAP, siguranta Volvo, City Safety, EuroNCAP Advance
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru