Sistem de siguranta

Luni, 19 Decembrie 2022 | Tehnologie

Polestar 3 primește un sistem de siguranță care urmărește mișcările ochilor șoferului

Noul SUV electric Polestar 3 va fi echipat cu un sistem de siguranță avansat. Acesta se bazează pe mișcarea ochilor șoferului și poate să detecteze momentele de neatenție ale celui de la volan. Noua tehnologie va fi prezentată în cadrul evenimentului CES din ianuarie 2023.
Miercuri, 21 Octombrie 2020 | Tehnologie

Actuala generație Kia Sorento va fi echipată standard cu noul sistem Multi-Collision Braking: tehnologia ajută la prevenirea coliziunilor secundare

Kia a introdus tehnologia Multi-Collision Braking pe noua generație Sorento. Sistemul de siguranță dezvoltat de producătorul asiatic ajută la evitarea unei coliziuni secundare după impactul inițial, protejând astfel și mai mult pasagerii.
Joi, 13 Octombrie 2011 | Tehnologie

Inovaţie: Nissan va introduce un sistem care evită acceleraţia involuntară

Nissan a inventat un sistem care controlează apăsarea acceleraţiei în situaţii critice. Sistemul detectează un potenţial impact, taie răspunsul acceleraţiei şi aplică frâna.
Sambata, 20 Noiembrie 2010 | Tehnologie

Informaţii noi despre viitoarea generaţie a lui Mercedes SLK

Constructorul german Mercedes-Benz va lansa cea de-a treia generaţie a lui SLK în luna ianuarie a lui 2011. De asemenea, oficialii nemţi au oferit detalii despre sistemele de siguranţă cu care va fi dotat viitorul roadster.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, SLK, Mercedes SLK, sistem de siguranta, noua generatie SLK
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru